Antena 3 CNN Actualitate Percheziții la vilele unor interlopi din Ploiești, după ce și-au reglat conturile în plină stradă în urmă cu câteva zile

Percheziții la vilele unor interlopi din Ploiești, după ce și-au reglat conturile în plină stradă în urmă cu câteva zile

Sunt percheziţii la clanurile interlope din Ploieşti, care în urmă cu doar câteva zile şi-au reglat problemele în plină stradă, cu arme de foc.

de Roxana Mihăiescu    |    03 Oct 2023   •   10:09

În cursul zilei de marți, polițiștii de investigații criminale, de ordine publică și rutieră din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au desfășurat o razie pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, precum și pentru combaterea faptelor ilegale, în mai multe cartiere din municipiu.

Astfel, polițiștii Secției nr. 1 de Poliție Ploiești au pus în executare 16 mandate de percheziție domiciliară, la persoane bănuite de săvârșirea mai multor fapte comise cu violență.

Activitatea polițiștilor Secției nr. 1 de Poliție Ploiești a constat în documentarea infracțională a 13 persoane, cu vârste între 18 și 45 de ani, care, în cursul lunii septembrie a.c., ar fi săvârșit infracțiuni precum tulburarea ordinii și liniștii publice, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uzul de armă fără drept și distrugere.

Citește și: Imagini de la capturarea celor ce conduc mafia gunoaielor. Ei sunt cei care au umplut România de deşeuri ilegale

Mai exact, potrivit unor surse judiciare, este vorba despre membri ai clanurilor Mantu şi Zetreanu, care au folosit cuțite și pistoale, în urmă cu câteva zile, chiar în plină stradă.

Capii clanurilor s-au asigurat că tot acest scandal va fi departe de ochii lumii tocmai de aceea oamenii legii nu au știut de această situație doar că la un moment dat a fost distrusă mașină unora dintre cei implicați.

×
Subiecte în articol: interlopi clanuri interlopi
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close