Antena 3 CNN Actualitate Percheziţii la un fost ofiţer DGIPI care asigura paza fraţilor Tate

Percheziţii la un fost ofiţer DGIPI care asigura paza fraţilor Tate

Apar noi informații despre persoanele vizate de perchezițiile procurorilor DIICOT în dosarul fraților Tate. Mascații au descins ieri și la cel care le asigura paza celor doi milionari, un fost ofițer de informații al DGIPI.

Percheziţii la un fost ofiţer DGIPI care asigura paza fraţilor Tate
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Ian 2023   •   11:48

Acesta folosea o adevărată armată de mercenari pentru protecția fraților Tate, mai ales că aceștia se temeau că ar putea fi jefuiți de diverse grupuri infracționale din Capitală. Toți ar fi avut pregătire militară și ar fi provenit din structurile MApN și MAI. 

Iar procurorii continuă ancheta în cazul fraților Tate și îi au în vizor pe cei din "clubul" milionarilor. Primul vizat a fost Vlad Obu. Acestuia i-a fost percheziționată vila și studioul de videochat. Nu a fost însă audiat încă. Procurorii îl vor cita săptămâna viitoare, spun surse din ancheta.

Vlad Obu spune că i-a cunoscut pe frații Tate pe Twitter. Aceștia i-au scris și el s-a băgat în rețeaua lor de networking unde spune că a învățat cum să facă bani. Inspirat de frații Tate, și-a făcut propriul studio de videochat. 

Șapte percheziții au făcut procurorii în București, Ilfov și Prahova. Pe lângă Obu, procurorii au descins și la vila fraților Tate din Comarnic, care ar fi pe numele lor, dar primarul nu vrea să vorbească despre asta.

Procurorii au căutat-o și pe mama unuia dintre copiii lui Tristan dar nu au găsit-o acasă. 

×
Subiecte în articol: frații Tate
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close