Antena 3 CNN Actualitate Veste bună pentru persoanele afectate de incendiul din Titan

Veste bună pentru persoanele afectate de incendiul din Titan

Veste bună pentru persoanele afectate de incendiul din Titan
de S.T.    |    09 Mar 2016   •   19:04

Persoanele afectate de incendiul care a avut loc miercuri la un bloc de pe bd. 1 Decembrie 1918 vor primi pe o perioadă de maximum un an câte 1.000 de lei lunar pentru închirierea unor locuințe.


Consilierii locali ai sectorului 3 au adoptat miercuri un proiect de hotărâre în acest sens, scrie Agerpres.

„Se aprobă cazarea în regim de urgență a persoanelor/familiilor afectate de incendiul din 9 martie, care locuiesc în bd 1 Decembrie 1918 nr. 15 A, pe o perioadă temporară, în imobilele aflate la dispoziția Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului sector 3. Se aprobă acordarea unor beneficii sociale constând în sume de bani, în cuantum de 1.000 de lei/lună pentru închirierea unor locuințe, pentru depășirea situației de dificultate temporară în care se găsesc persoanele/familiile afectate de incendiu (...) pe o perioadă de maximum 12 luni”, au decis consilierii.

Un bloc din Capitală a ars timp de peste șase ore. Pompierii au decopertat mansarda, ca să lichideze incendiul

Potrivit hotărârii adoptate, de cazarea în regim de urgență și acordarea beneficiilor sociale constând în sume de bani vor beneficia persoanele/familiile sinistrate care locuiesc pe bd 1 Decembrie 1918 nr. 15 A și care au domiciliul sau reședința în sectorul 3.

„După evaluarea situației sociale și a valorii pagubelor produse ca urmare a incendiului vor fi aplicabile prevederile Hotărârii nr. 173/2014 a Consiliului Local sector 3 privind aprobarea Metodologiei de acordare a unor beneficii sociale”, se arată în document.

Robert Negoiță, prima reacție după incendiul care a mistuit mansarda unui bloc din Titan

Potrivit Primăriei sectorului 3, prevederile hotărârii nr. 173/2014 a Consiliului Local privind aprobarea Metodologiei de acordare a unor beneficii sociale vor fi aplicate după evaluarea situației sociale și a valorii pagubelor produse pentru persoanele care nu dețin asigurare de locuință.
 
 

×
Subiecte în articol: incendiu incendiu Bucuresti titan chirie
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close