Antena 3 CNN Actualitate Peste 10.000 de sindicalişti vor picheta, marţi, sediul Guvernului (VIDEO)

Peste 10.000 de sindicalişti vor picheta, marţi, sediul Guvernului (VIDEO)

Peste 10.000 de sindicalişti vor picheta, marţi, sediul Guvernului (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
26 Sep 2010   •   15:58

Peste 10.000 de sindicalişti de la BNS sunt aşteptaţi să participe marţi la un miting şi un marş de protest în Capitală. Oamenii vor picheta Palatul Victoria, precum şi ministerele Economiei, Agriculturii, Muncii şi Sănătăţii. Ei cer, printre altele, majorarea salariului minim la 750 de lei şi acuză guvernul că le ignoră revendicările.

Sindicaliştii de la BNS cer Guvernului crearea unui program de investiţii în infrastructura, agricultura şi industria alimentară.

Liderii BNS cer ca salariul minim să crească la 750 de lei, însă au slabe speranţe că protestul de marţi îi va determina pe guvernanţi să le asculte cererile.

În plus, cei de la BNS acuză Guvernul că încearcă să creeze tensiuni între confederaţiile sindicale, pentru a putea adopta fără probleme legea salarizării unitare.

Peste 10.000 de sindicalişti de la BNS sunt aşteptaţi marţi la mitingul din Capitală. Oamenii vor picheta Palatul Victoria, precum şi ministerele Economiei, Agriculturii, Muncii şi Sănătăţii. Protestul lor va fi urmat pe 5 octombrie de cel al sindicatelor din Învăţământ, care vor picheta Palatul Cotroceni.



Antena 3

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close