Antena 3 CNN Actualitate Peste 100 de trenuri anulate din cauza viscolului. Anunțul făcut de CFR Călători

Peste 100 de trenuri anulate din cauza viscolului. Anunțul făcut de CFR Călători

Peste 100 de trenuri anulate din cauza viscolului. Anunțul făcut de CFR Călători
Sursa foto: Foto: pixabay.com
08 Ian 2017   •   21:51

CFR Călători a decis, duminică seara, anularea a 92 de trenuri, iar alte 11 vor fi anulate luni, 9 ianuarie, potrivit informaţiilor publicate pe pagina de Internet a CFR Călători.

"Din cele 1.300 de trenuri ale CFR Călători care circulă zilnic în România s-a luat decizia anulării a 92 de trenuri pentru evitarea unor situaţii neplăcute pentru pasageri şi pentru facilitarea accesului utilajelor şi a echipelor de intervenţii", precizează compania.

Potrivit sursei citate, măsurile operative au ca prioritate siguranţa oamenilor şi asigurarea legăturilor pe magistrale între marile oraşe. Pasagerii au primit duminică ceaiuri în sălile de aşteptare din Gara de Nord Bucureşti, dar au mai avut loc acţiuni similare şi în trenuri şi gări din: Constanţa, Feteşti, Lehliu, Caracal şi Craiova.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, duminică seara, o atenţionare Cod galben de ger valabilă duminică seara şi luni la nivelul întregii ţări, iar Codul galben de viscol a fost prelungit până luni, la ora 4:00, în 19 judeţe din Moldova, nordul Dobrogei şi extremitatea de nord-est a Munteniei.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close