Antena 3 CNN Actualitate Peste 16.000 de persoane au rămas fără apă, după ce transformatorul care asigura alimentarea a fost furat

Peste 16.000 de persoane au rămas fără apă, după ce transformatorul care asigura alimentarea a fost furat

Peste 16.000 de persoane au rămas fără apă, după ce transformatorul care asigura alimentarea a fost furat
Sursa foto: Foto: a1.ro
04 Feb 2012   •   18:45
Peste 16.000 de persoane din două localităţi prahovene au rămas fără apă, sâmbătă, mai mult de 12 ore, după ce transformatorul care asigura alimentarea cu energie a unei staţii de pompare a fost furat.

Oamenii au rămas fără apă după ce mai multe persoane au furat un transformator electric care alimenta staţia pentru cele două localităţi, Boldeşti Scăieni şi Lipăneşti.

Daniel Radu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, a declarat că Poliţia a deschis o anchetă în acest caz dar că, deocamdată, nu se ştie cine sunt autorii furtului.

Conform primarului din Lipăneşti, reprezentanţii Electrica Muntenia Nord au înlocuit transformatorul furat cu unul nou iar staţia a început să funcţioneze normal, însă locuitorii celor două comune încă nu au apă.

Nica a adăugat că, cel mai probabil, cei care au furat transformatorul au făcut-o pentru a valorifica cuprul din interiorul acetuia.

×
Subiecte în articol: prahova cupru statie alimentare apa
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close