Antena 3 CNN Actualitate Peste o sută de infracţiuni descoperite de Poliţia Română doar în ultima săptămână

Peste o sută de infracţiuni descoperite de Poliţia Română doar în ultima săptămână

Peste o sută de infracţiuni descoperite de Poliţia Română doar în ultima săptămână
Sursa foto: Foto: INTACT Images
12 Iun 2011   •   11:16
Peste o sută de infracţiuni au fost descoperite de poliţiştii de investigare a fraudelor doar în ultima săptămână, jumătate dintre acestea fiind evaziuni fiscale, potrivit informaţiilor oficiale puse la dispoziţie de Poliţia Română, citată de Mediafax.

În total, un număr de 81 de persoane au fost puse sub acuzare. Astfel, sub directa coordonare a Direcţiei de Investigare a Fraudelor din IGPR, poliţiştii structurilor de investigare a fraudelor au desfăşurat activităţi pentru protejarea mediului de afaceri.

Mai exact, în perioada 4 – 10 iunie, poliţiştii au descoperit circa 100 de infracţiuni, de comiterea cărora sunt suspectate 81 de persoane.

Au fost descoperite 52 de infracţiuni de evaziune fiscalã, 13 infracţiuni de fals în înscrisuri, 11 înşelãciuni în relaţiile comerciale, zece infracţiuni prevãzute de Legea 84/1998 privind contrafacerea, patru infracţiuni de delapidare, douã

Totodatã, opt persoane sunt cercetate în şase dosare complexe, faptele comise având urmãri deosebit de grave prin cuantumul prejudiciului sau al numãrului mare de persoane implicate.

×
Subiecte în articol: infractiuni evaziune fiscala IGPR
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close