Antena 3 CNN Actualitate Pistoale, săbii, şi cocktail-uri Molotov, descoperite în urma percheziţiilor din Prahova

Pistoale, săbii, şi cocktail-uri Molotov, descoperite în urma percheziţiilor din Prahova

Pistoale, săbii, şi cocktail-uri Molotov, descoperite în urma percheziţiilor din Prahova
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    04 Apr 2012   •   07:11

Peste 300 de jandarmi şi poliţişti au descins în această dimineaţă la 33 de adrese din judeţul Prahova. Oamenii legii au vizat membrii a două clanuri rivale. Percheziţiile au avut loc la Ploieşti, Câmpina şi Bărcăneşti.

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Poliţiei Prahova, cele 33 de percheziţii s-au desfăşurat la domiciliile unor persoane în majoritate de etnie rromă, care fac parte din grupuri aflate în atenţia anchetatorilor de mai mult timp, după ce au fost implicate în scandaluri.

În 25 martie, Poliţia a fost sesizată cu privire la un conflict între un bărbat, pe de o parte, şi alţi doi, de cealaltă parte, care s-au bătut, unul dintre ei fiind rănit.

În urma descinderilor efectuate anchetatorii au găsit trei pistoale cu bile, nouă săbii, două dispozitive cu electroşocuri, trei bastoane metalice telescopice, opt cocteiluri Molotov, precum şi 15.000 de euro şi 40.000 de lei.

În cele două dosare se fac cercetări pentru lovire şi alte violenţe, pentru nerespectare a regimului armelor şi  muniţiilor şi pentru portul fără drept de armă albă, în legătură cu conflicte locale izbucnite între două grupuri de persoane.

Procurorii audiază în prezent 20 de persoane suspectate în aceste cauze.








×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close