Antena 3 CNN Actualitate Prima plajă din Mamaia care se închide în plin sezon estival. "Lărgirea plajelor ne-a condus la moarte"

Prima plajă din Mamaia care se închide în plin sezon estival. "Lărgirea plajelor ne-a condus la moarte"

În plină vară, când litoralul este împânzit de turişti, o plajă din Mamaia se închide.

Prima plajă din Mamaia care se închide în plin sezon estival. "Lărgirea plajelor ne-a condus la moarte"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    06 Aug 2021   •   11:43

Anunţul a fost făcut de reprezentanţii Coco Beach Mamaia, iar motivul îl constituie lărgirea plajelor.

Astfel, Coco Beach Mamaia anunţă că va închide plaja închiriată de ei de la Administraţia bazinală de Apă Dobrogea Litoral (ABADL). 

Coco Beach Mamaia: "Am închis înainte de terminarea sezonului"

"Mulţumim tuturor celor care ne-au călcat pragul în această vară şi cu părere de rău vă anunţăm că am închis înainte de terminarea sezonului”. 

Cu această ocazie, "mulţumim" ABADL (instituţia care administrează plajele de pe litoral) pentru că ne-au obligat indirect să murim la scurt timp după ce am prins viaţă în acest sezon... lărgirea plajelor şi nisipul înlocuit cu scoici ne-au condus la moarte rapidă şi sigură", se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook de Coco Beach Mamaia.

Plajele din Mamaia au fost lărgite cu aproximativ 50 de hectare. 

După această decizie, firmele care aveau închiriate porţiuni de plajă au fost în situaţia de a-şi amplasa beach barurile şi şezlongurile la zeci de metri de malul mării. 

În felul acesta, turiştii au început să evite respectivele locuri.

Amenzi uriașe pentru cei care au pus sezlonguri lângă apă, la Mamaia

Au curs amenzile pentru administratorii plajelor care au ignorat avertismentele de a-şi lua sezlongurlile de lângă malul mării.

Plajele noi sunt gratuite pentru toată lumea, aşa că Apele Române îi avertizează pe români să nu plătească nici un leu celor care cer bani pe sezlonguri.

De la începutul sezonului turistic Administraţia Bazinală Dobrogea Litoral a aplicat peste 160 de sancţiuni în valoare totală de aproape 3 milioane de lei. 

×
Subiecte în articol: Mamaia plaja Coco Beach Mamaia
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close