Antena 3 CNN Actualitate Planul diabolic pus la cale de Gheorghe Dincă. Traseul criminalului din Caracal în ziua răpirii, pas cu pas

Planul diabolic pus la cale de Gheorghe Dincă. Traseul criminalului din Caracal în ziua răpirii, pas cu pas

Planul diabolic pus la cale de Gheorghe Dincă. Traseul criminalului din Caracal în ziua răpirii, pas cu pas
01 Aug 2019   •   20:28

Jurnalistul de investigație Sorin Ovidiu Bălan a refăcut drumul criminalului de la Caracal din ziua răpirii Alexandrei Măceșanu.

Citește și: Teorie-bombă în cazul de la Caracal! „Acel monstru nu e singur şi cineva încearcă să ne convingă că e singur”

Potrivit jurnalistului, Gheorghe Dincă nu a avut complici în cazul unor posibile crime, dar în cazul unui eventual trafic de persoane are deasupra sa "o încrengătură care duce foarte sus la vârful statului".

Toate dovezile indică faptul că în ziua răpirii Alexandrei, Gheorghe Dincă a fost la Craiova, deși a încercat din răsputeri să ascundă acest lucru.

"Confirmă că a fost în Craiova, există camerele de supraveghere care l-au suprins. E un tip inteligent, care are un plan foarte bine pus la punct pentru că își lasă mașina în centrul Caracalului, ba se face că intră și la hotel, asta ca să se creadă că se află în Caracal.

Se duce la stația de microbuz, nu ia microbuzul, ia o mașină de ocazie până la Craiova. Acolo intră într-un mall, deci un loc extrem de aglomerat, și este pe camerele de supraveghere. Am stat de vorbă cu vânzătoarea de la care a cumpărat o cartele prepay. El nu a cumpărat-o din Caracal, unde putea să o cumpere liniștit", a spus Sorin Ovidiu Bălan.

 

×
Subiecte în articol: Punctul de întâlnire
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close