Antena 3 CNN Actualitate Poliţia e pe urmele a 17 hoţi. Suspecţii au furat din locuinţe bunuri de peste 100.000 euro

Poliţia e pe urmele a 17 hoţi. Suspecţii au furat din locuinţe bunuri de peste 100.000 euro

Poliţia e pe urmele a 17 hoţi. Suspecţii au furat din locuinţe bunuri de peste 100.000 euro
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    23 Dec 2012   •   09:12
Poliţiştii ilfoveni au descins, duminică dimineaţa, la domiciliile a 17 persoane, suspectate că au spart mai multe case din Ilfov şi Prahova, din care au luat bijuterii, bani şi aparatură electronică, valoarea pagubelor produse de aceştia ridicându-se la aproximativ 100.000 de euro.

"Duminică dimineaţă, ofiţerii de investigaţii criminale, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale, au descins simultan în 17 imobile, în vederea destructurării unei grupări specializate în furturi din locuinţe. Membrii grupării sunt suspectaţi de comiterea a 12 furturi din locuinţe, fapte prin care au creat  părţilor vătămate un prejudiciu de aproximativ 100.000 de euro", informează Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Ilfov, potrivit Mediafax.

Gruparea a acţionat pe raza judeţelor Ilfov (localităţile Pantelimon, Otopeni, Baloteşti) şi Prahova.

Membrii grupării au pătruns în imobile prin forţarea uşilor şi a geamurilor tip termopan, când proprietarii nu erau acasă şi au furat bijuterii, bani şi aparatură electronică. Bijuteriile sustrase erau valorificate prin intermediul unui magazin de amanet din Bucureşti.

În urma descinderilor de duminică dimineaţă, 17 persoane, cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani, au fost depistate şi duse la sediul IPJ Ilfov pentru audieri, urmând ca la finalizarea anchetei să fie dispuse măsurile legale, sub directa supraveghere a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

De asemenea, cu ocazia percheziţiilor efectuate, au fost descoperite mai multe bijuterii, cel mai probabil provenite din săvârşirea de infracţiuni, mai arată sursa citată.




 

×
Subiecte în articol: perchezitii Teleorman Ilfov prejudiciu
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close