Antena 3 CNN Actualitate Poliţia nu are linişte. 50 de cazuri de fraudă într-o săptămână

Poliţia nu are linişte. 50 de cazuri de fraudă într-o săptămână

Poliţia nu are linişte. 50 de cazuri de fraudă într-o săptămână
Sursa foto: Foto: blog.masslive.com
24 Dec 2011   •   19:34

Perioada 18 decembrie - 23 decembrie a fost una foarte aglomerată pentru poliţiştii din cadrul formaţiunilor de investigare a fraudelor. Aceştia au constatat 50 de infracţiuni pentru sãvârşirea cãrora sunt suspectate 54 de persoane (11 dintre acestea fiind reţinute/arestate), informează Mediafax.
 
Verificările au fost desfăşurate sub coordonarea Direcţia de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Majoritatea infracţiunilor investigate de poliţişti vizeazã fapte de evaziune fiscalã (16) şi la Legea 86/2006 privind Codul vamal (zece). Au mai fost descoperite şapte fapte de fals în înscrisuri, patru înşelãciuni în relaţiile comerciale, patru infracţiuni la Legea 571/2003 privind Codul fiscal, douã de abuz serviciu, una la Legea 84/1998 privind mãrcile şi indicaţiile geografice şi zece la Legea 86/2006 privind Codul vamal.

Din totalul persoanelor suspectate de comiterea de infracţiuni economice, nouã sunt cercetate în şase dosare complexe, întrucât faptele comise au produs urmãri deosebit de grave prin cuantumul prejudiciului produs sau al numãrului mare de persoane implicate.

×
Subiecte în articol: infractiuni evaziune fiscala Codul Fiscal
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close