Antena 3 CNN Actualitate Polițist bătut în timpul unei misiuni, în traficul din București

Polițist bătut în timpul unei misiuni, în traficul din București

Un polițist îmbrăcat în haine civile, care încerca să aplaneze un conflict izbucnit în trafic a fost lovit de unul dintre agresori, care nu cunoștea că respectivul este om al legii. Trei bărbați au fost reținuți.

politie
Sursa foto: Mediafax Foto / Marian Ilie
de Denisa Dicu    |    01 Iun 2022   •   09:36

Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București - Secția 18 Poliție a fost sesizată prin apel 112, în noaptea de marți spre miercuri, de către un bărbat care a fost victima unei agresiuni, in urma unui conflict în trafic.

Polițiștii l-au depistat și identificat bărbatul reclamat, care era însoțit de mai multe persoane.

”Având în vedere că aceștia manifestau un comportament agresiv, a fost solicitat sprijin echipajelor din zonă. Până la sosirea acestora, în sprijin a venit o echipă formată din doi polițiști din cadrul Secției 24 Poliție , care acționau, în civil în zona adiacentă.

Conflictul a fost aplanat până la sosirea celorlalte echipaje, însă la fața locului a venit, în sprijinul agresorului, un autoturism cu 3 ocupanți, unul dintre aceștia lovindu-l pe unul dintre polițiștii în civil”, transmite, marți dimineața, Poliția Capitalei.

Persoanele implicate au fost duse pentru audieri la sediul Secției 24 Poliție, iar polițistul agresat a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Din primele cercetări a rezultat că agresorul nu ar fi cunoscut calitatea de polițist.

Cercetările continuă în acest caz, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

Trei bărbați au fost reținuți.

×
Subiecte în articol: București trafic politist
Cele mai noi știri
Parteneri
x close