Antena 3 CNN Actualitate Poliţistul care a împuşcat din greşeală un copil în Tulcea este cercetat de procurori pentru purtare abuzivă

Poliţistul care a împuşcat din greşeală un copil în Tulcea este cercetat de procurori pentru purtare abuzivă

Procurorii au început urmărirea penală in rem pentru purtare abuzivă după ce un copil de 13 ani din Tulcea a fost împuşcat din greşeală de un poliţist.

Poliţistul care a împuşcat din greşeală un copil în Tulcea este cercetat de procurori pentru purtare abuzivă
de Silvia Preda    |    13 Dec 2021   •   16:55

Anchetatorii nu au luat nicio măsură împotriva agentului. Între timp, familia copilului spune că va depune plângere penală.

Şoferul care nu a oprit la semnalul agentului rutier este cercetat de polițiști, pentru nu mai puțin de trei infracțiuni: conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului și pentru că a fugit de oamenii legii.

Mătușa copilului rănit cu un glonț, din greșeală, de un polițist, în județul Tulcea: ”Părinții au fost șocați maxim. Copilul a venit acasă spunând că a fost împușcat” 

Deocamdată, dosarul său nu a fost înaintat către procurori pentru că bărbatul se află în spital și nu a fost audiat.

Pe un pat de spital a ajuns și copilul de 13 ani împușcat accidental.

El se recuperează acum după operația la care a fost supus.

"Medicii susțin că este în afara oricărui pericol. Cât se poate de bine după ce a ajuns la spital cu un glonț în burtică. Părinții au fost șocați maxim, mai ales că copilul a venit acasă pe picioare spunând ”mami, tati, cred că am fost împușcat”. Au sunat la 112, li s-a recomandat să aștepte salvarea. L-au transportat la Măcin în primă fază, după care a fost transportat la Galați pentru o operație de urgență.

Acolo au văzut că glonțul este încă în burtică și se temeau de ce e mai rău. Acum este în Terapie Intensivă, va sta câteva zile acolo sub observație”, a spus mătușa copilului pentru Antena 3.

Primele imagini cu momentul în care copilul din Tulcea a fost împușcat, din greșeală, de un polițist 

Dosarul a ajuns la Parchetul de pe lângă Judecătoria Măcin și se fac cercetări in rem pentru purtare abuzivă.

Deocamdată nu s-au luat măsuri preventive.

×
Subiecte în articol: Tulcea impuscat politist
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close