Antena 3 CNN Actualitate Şefa de post din Bârsana a fost reţinută de colegi, după ce a vândut ţigări de contrabandă confiscate

Şefa de post din Bârsana a fost reţinută de colegi, după ce a vândut ţigări de contrabandă confiscate

O polițistă, șefă de post în localitatea Bârsana din județul Maramureș este acuzată că a furat țigări de contrabandă, depozitate în camera cu probe. Ca să nu lase pachetele goale, le-au umplut cu rumeguş.

Şefa de post din Bârsana a fost reţinută de colegi, după ce a vândut ţigări de contrabandă confiscate
Sursa foto: Facebook
de Ştefan Petrică    |    21 Ian 2023   •   14:24

Țigările de contrabandă au fost confiscate în luna noiembrie a anului trecut și au ajuns să fie depozitate în camera de corpuri delicte a IPJ Maramureș.

În urma unor percheziții, s-au descoperit aproape 6000 de pachete de țigări.

Numai că la scurt timp, polițiștii au aflat că țigările au dispărut, iar în pachete a apărut rumeguș, iar de vină ar fi chiar șefa postului local de poliție din Bârsana.

"Pe măsură ce costul vieții crește, viciile și tentațiile devin din ce în ce mai tentante și mai pasibile să fie aplicate de către polițiști. Din păcate, salariul unui polițist nu acoperă costul vieții", a declarat Andrei Pop, preşedinte Sindicatul Europol Maramureş.

Citeşte şi : Polițistă desfigurată în timpul misiunii! Totul a fost surprins de camerele de supraveghere

Oamenii legii au făcut percheziții și într-un final au descoperit țigările.

Surse din rândul anchetatorilor cred că polițista care a participat la confiscarea țigărilor le-ar fi ascuns pentru a le vinde.

În cauză s-ar fi deschis și un dosar penal, însă avocata femeii neagă acest lucru.

"La, Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș nu se află în lucru niciun dosar penal cu privire la șeful de post al postului de poliție comunal Bârsana. Totodată, conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș a demarat o anchetă internă, urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun", potrivit IPJ Maramureş.

"Clienta mea nu a fost solicitată în niciun dosar, nu i s-a adus la cunoștință că ar avea vreo calitate în dosar. Cunoaște că există o anchetă internă la IPJ Maramureș, însă nu i-a fost solicitat niciun punct de vedere nici în acea anchetă", a declarat avocata poliţistei, Geanina Cuc.

×
Subiecte în articol: tigari de contrabanda furate
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close