Antena 3 CNN Actualitate Poliţiştii din Bucureşti, prinşi în flagrant când primeau şpagă, au fost denunţaţi de un coleg cercetat tot pentru mită

Poliţiştii din Bucureşti, prinşi în flagrant când primeau şpagă, au fost denunţaţi de un coleg cercetat tot pentru mită

Apar informații noi în cazul polițiștilor prinși în flagrant când primeau șpagă. Cei doi își construiseră o adevărată rețea infracțională, însă ar fi fost denunțați chiar de un coleg cercetat tot pentru mită.

de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Apr 2023   •   10:51

Potrivit surselor publicației Adevărul, cei doi polițiști care sunt acum cercetați pentru că a luat bani de la șoferii pe care îi opreau în trafic au fost denunțați de un coleg care a fost anchetat, în anul 2021, tot pentru luare de mită.

Mai mult, cei doi polițiști au încercat să-l coopteze în această rețea infracțională pe colegul care i-a denunțat, însă acesta a refuzat și a luat legătura cu procurorii DNA.

Cei doi polițiști acționau în zonele luxoase ale Capitalei, acolo unde îi opreau pe șoferi și le solicitau anumite sume de bani, pentru a nu-i sancționa.

Polițiștii au fost prinși în flagrant de procurorii DNA, însă judecătorul de la Tribunalul București a decis ca aceștia să fie plasați sub arest la domiciliu.

Citește și: Polițiștii prinși în flagrant de DNA când luau mită, plasați în arest la domiciliu

Procurorii DNA au contestat decizia instanței și cer ca aceștia să fie cercetați în arest preventiv pentru 30 de zile.

×
Subiecte în articol: politisti spaga DNA flagrant
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close