Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Polițiștii prinși în flagrant de DNA când luau mită, plasați în arest la domiciliu

Polițiștii prinși în flagrant de DNA când luau mită, plasați în arest la domiciliu

Cei doi polițiști care au fost prinși în flagrant când luau mită de la șoferii pe care îi opreau în trafic au fost plasați în arest la domiciliu.

de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Apr 2023   •   20:30

Judecătorul de la Tribunalul București a decis să-i plaseze pe cei doi polițiști prinși în timp ce luau mită în arest la domiciliu.

Cei doi polițiști au ajuns, astăzi, în fața procurorilor DNA și au dat explicații timp de aproximativ trei ore.

După audieri, aceștia au fost duși în fața judecătorului de la Tribunalul București, care a decis ca cei doi să rămână în arest la domiciliu.

Polițiștii sunt acuzați de luare de mită, după ce, ieri, au fost prinși în flagrant pe o stradă din Dorobanți.

Citește și: Noi date din ancheta polițiștilor șpăgari. Mita, ascunsă printre documentele șoferilor controlați

Anchetatorii susțin că cei doi polițiști de la Brigada Rutieră, un comisar-șef și un agent de poliție își desfășurau activitatea în zonele de lux ale Capitalei, unde opreau doar mașini scumpe.

Ulterior, pentru a nu-i sancționa, polițiștii le solicitau anumite sume șoferilor, bani care erau plasați în documentele care urmau să fie verificate.

Astfel, pentru a închide ochii la diverse încălcări ale legislației rutiere, polițiștii ar fi luat mită de la 23 de șoferi, printre aceștia și persoane publice.

×
Subiecte în articol: politisti spaga arest domiciliu
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close