Antena 3 CNN Actualitate Cei doi polițiști intimidați de Horodniceanu, chemați să dea explicații în fața superiorilor

Cei doi polițiști intimidați de Horodniceanu, chemați să dea explicații în fața superiorilor

Cei doi polițiști din Iași, care au fost intimidați de Daniel Horodniceanu, au fost chemați la Departamentul Control Intern, acolo unde au dat explicații despre incidentul în care este implicat fostul șef al DIICOT.

Cei doi polițiști intimidați de Horodniceanu, chemați să dea explicații în fața superiorilor
Sursa foto: jurnalist.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Mai 2023   •   13:01

După incidentul în care este implicat fostul șef al DIICOT, superiorii celor doi agenți au deschis o anchetă internă și vor să afle dacă aceștia au acționat sau nu conform funcției pe care o au.

Polițiștii nu sunt cercetați disciplinar, ci sunt supuși, la nivel intern, unor verificări.

Imaginile surprinse în momentul incidentului au fost, de asemenea, analizate și urmează să se stabilească modul în care acestea au ajuns în spațiul public.

Polițiștii au fost chemați la Direcția Control Intern, acolo unde au răspuns la întrebările superiorilor.

Citește și: Daniel Horodniceanu, fost procuror şef al DIICOT, a făcut instrucţie cu doi poliţişti din Iaşi, care au vrut să îl înveţe să semnalizeze

Tot astăzi va avea loc și cercetarea disciplinară a procurorului Daniel Horodniceanu, dispusă la nivelul Consiliului Superior al Magistraturii.

Zilele trecute, Daniel Horodniceanu, fost procuror şef al DIICOT şi actual vicepreşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, a fost filmat de doi poliţişti, care l-au tras pe dreapta, în judeţul Iaşi, în timp ce încerca să facă instrucţie cu ei, supărat că nu a fost lăsat să depăşească fără să semnalizeze.

×
Subiecte în articol: Daniel Horodniceanu politisti
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close