Antena 3 CNN Actualitate Poliţistul care a agresat un jurnalist Antena 3 a fost DEMIS. Maşina Antena 3 a fost vandalizată

Poliţistul care a agresat un jurnalist Antena 3 a fost DEMIS. Maşina Antena 3 a fost vandalizată

Poliţistul care a agresat un jurnalist Antena 3 a fost DEMIS. Maşina Antena 3 a fost vandalizată
10 Noi 2013   •   13:41
UPDATE 16.30 - Maşina Antena 3 a fost vandalizată în faţa sediului Poliţiei Locale Sector 2.

Aurel Dobrilă, directorul Poliţiei Locale Sector 2, a explicat, pentru Antena 3, că maşina a fost vandalizată de un tânăr neidentificat.
 
"Când colegii dvs. dădeau în direct o ştire şi au vrut să se întoarcă spre maşină, au găsit maşina aşa. Cineva, în fugă, le-a murdărit maşina. Un tânăr care a fugit printre blocuri, după cum zic martorii din staţia de autobuz. Există camere de supraveghere, vom căuta toate imaginile care să fie în ajutorul dvs."

Reporterul Antena 3, Daniel Călin, a explicat că ar fi vorbă de un tânăr de 20 de ani: "Blugi negri, geacă neagră, ochi căprui, în jur de 20 de ani. Sunt destul de puţine informaţii, pentru că oamenii care au văzut ce s-a întâmplat au plecat din zonă. Aceştia erau în staţie şi aşteptau să vină autobuzul şi când a venit autobuzul au plecat."

 
"O echipă de redactori ai Antena 3 s-a prezentat la sediul Poliţiei Locale Sector 2 pentru a cere nişte informaţii. Agentul de la punctul de control nu a dat dovadă de profesionalism şi a bruscat echipajul. Există o procedură, el nu a respectat-o şi am dispus desfacerea contractului de muncă, pe loc. Dumnealui cred că nu şi-a însuşit bine procedura noastră. Şi-a depăşit atribuţiile şi a procedat exact cum nu trebuia. Din acest motiv l-am şi demis."

Totuşi, ziua nu a fost lipsită de bâlbe ale autorităţilor care nu au clarificat, iniţial, despre câţi agenţi este vorba în toată ecuaţia. 

Din comunicatul oficial se înţelege că este vorba despre doi agenţi care au fost demişi, unul pentru agresiune şi unul pentru trafic de influenţă, deşi oficialul a explicat, pentru Antena 3, că este vorba de una şi aceeaşi persoană. (Conform înregistrării VIDEO)



În cele din urmă, tot reporterul Antena 3 a clarificat despre câţi agenţi este vorba şi cine a fost amendat.

"Poliţistul care m-a agresat pe mine este cel care a intermediat luarea sumei de bani de la jurnalista de la televiziunea publică. Acesta a sunat un alt poliţist de la Poliţia Locală, acesta nu a fost identificat, dar este bănuit în acest moment şi PREVENTIV a fost demis. Cert este că persoana care m-a agresat pe mine şi care intermedia afacerea a fost demisă", a explicat Daniel Călin.
 
CITEŞTE: Un jurnalist Antena 3 a fost implicat într-un INCIDENT la sediul Poliţiei Locale Sector 2

×
Subiecte în articol: jurnalist demisie Antena 3 comunicat
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close