x close

Poliţistul care a agresat un jurnalist Antena 3 a fost DEMIS. Maşina Antena 3 a fost vandalizată

de G.S.    |    A.M.P    |    10 Noi 2013   •   13:41
Poliţistul care a agresat un jurnalist Antena 3 a fost DEMIS. Maşina Antena 3 a fost vandalizată    482
UPDATE 16.30 - Maşina Antena 3 a fost vandalizată în faţa sediului Poliţiei Locale Sector 2.

Aurel Dobrilă, directorul Poliţiei Locale Sector 2, a explicat, pentru Antena 3, că maşina a fost vandalizată de un tânăr neidentificat.
 
"Când colegii dvs. dădeau în direct o ştire şi au vrut să se întoarcă spre maşină, au găsit maşina aşa. Cineva, în fugă, le-a murdărit maşina. Un tânăr care a fugit printre blocuri, după cum zic martorii din staţia de autobuz. Există camere de supraveghere, vom căuta toate imaginile care să fie în ajutorul dvs."

Reporterul Antena 3, Daniel Călin, a explicat că ar fi vorbă de un tânăr de 20 de ani: "Blugi negri, geacă neagră, ochi căprui, în jur de 20 de ani. Sunt destul de puţine informaţii, pentru că oamenii care au văzut ce s-a întâmplat au plecat din zonă. Aceştia erau în staţie şi aşteptau să vină autobuzul şi când a venit autobuzul au plecat."


--------------------

Poliţistul care a agresat un jurnalist Antena 3 a fost DEMIS, conform unui comunicat oficial al Poliţiei Locale Sector 2. 
 
Conform aceluiaşi comunicat, a fost demis şi poliţistul care a fost filmat în timp ce cerea şpagă pentru a anula o amendă de parcare, caz de la care a plecat şi cazul agresării jurnalistului Antena 3.

Directorul general al Poliţiei Locale Sector 2, Aurel Dobrilă, a explicat, pentru Antena 3, că s-a desfăcut contractul de muncă al agenului implicat în acest caz, pentru că nu a respectat procedurile.

 
"O echipă de redactori ai Antena 3 s-a prezentat la sediul Poliţiei Locale Sector 2 pentru a cere nişte informaţii. Agentul de la punctul de control nu a dat dovadă de profesionalism şi a bruscat echipajul. Există o procedură, el nu a respectat-o şi am dispus desfacerea contractului de muncă, pe loc. Dumnealui cred că nu şi-a însuşit bine procedura noastră. Şi-a depăşit atribuţiile şi a procedat exact cum nu trebuia. Din acest motiv l-am şi demis."

Totuşi, ziua nu a fost lipsită de bâlbe ale autorităţilor care nu au clarificat, iniţial, despre câţi agenţi este vorba în toată ecuaţia. 

Din comunicatul oficial se înţelege că este vorba despre doi agenţi care au fost demişi, unul pentru agresiune şi unul pentru trafic de influenţă, deşi oficialul a explicat, pentru Antena 3, că este vorba de una şi aceeaşi persoană. (Conform înregistrării VIDEO)În cele din urmă, tot reporterul Antena 3 a clarificat despre câţi agenţi este vorba şi cine a fost amendat.

"Poliţistul care m-a agresat pe mine este cel care a intermediat luarea sumei de bani de la jurnalista de la televiziunea publică. Acesta a sunat un alt poliţist de la Poliţia Locală, acesta nu a fost identificat, dar este bănuit în acest moment şi PREVENTIV a fost demis. Cert este că persoana care m-a agresat pe mine şi care intermedia afacerea a fost demisă", a explicat Daniel Călin.

Citeşte mai multe despre:

jurnalist demisie Antena 3 comunicat
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati