Antena 3 CNN Actualitate Poluare în Capitală din cauza unui incendiu pe stadionul Giuleşti

Poluare în Capitală din cauza unui incendiu pe stadionul Giuleşti

Un nor de fum negru a acoperit vineri după-amiaza zona de vest a Capitalei. Incendiul a izbucnit în timpul lucrărilor de la Stadionul Giuleşti. Este vorba de 15 mp de polistieren care a luat foc din cauza neatenţiei muncitorilor. Incendiul a fost stins, dar fumul a fost vizibil în toată zona care a fost poluată.

Poluare în Capitală din cauza unui incendiu pe stadionul Giuleşti
de Iulia Gorgorin    |    05 Feb 2021   •   22:00

Un incendiu s-a produs, vineri, în incinta stadionului Giuleşti, la nivelul peluzelor, fără a fi înregistrate victime, informează Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

Flăcările au fost stinse de către pompieri și au afectat zona peluzelor de la etajul 1, dar și zona cartierului Giulești care a fost poluată în urma incendiului.

Vechiul stadion a fost demolat acum doi ani, iar noul stadion "Rapid Arena" ar trebui să fie finalizat în primăvara anului 2021.

Stadionul Giuleşti este unul dintre cele patru pe care România, ca ţară organizatoare a EURO 2020, s-a obligat să le reconstruiască pentru antrenamentele oficiale ale echipelor naţionale care vor participa la turneul final al Campionatului European. Cele patru arene pe care România le-a ales pentru a le moderniza sunt Arcul de Triumf, Steaua, Rapid şi Dinamo.

Lucrările la Stadionul Giuleşti au început la 26 februarie 2019 cu demolarea vechii arene. În luna noiembrie 2020, autorităţile anunţau că arena este realizată în procent de aproximativ 60%, iar în ultima perioadă constructorii lucrau la acoperişul arenei care va avea o capacitate de 14.000 de locuri. Finalizarea lucrărilor este estimată pentru luna mai a acestui an.

 


 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: giulesti incendiu stadion
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close