Antena 3 CNN Actualitate Ponta, despre replica dată învăţătoarei Anghel: Exprimarea mea a fost una nefericită şi o regret

Ponta, despre replica dată învăţătoarei Anghel: Exprimarea mea a fost una nefericită şi o regret

Ponta, despre replica dată învăţătoarei Anghel: Exprimarea mea a fost una nefericită şi o regret
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    12 Apr 2013   •   13:39

Premierul Victor Ponta a precizat, vineri, pe contul său de Facebook, că regretă exprimarea în legătură cu senatorul PC Cristiana Anghel, catalogând-o drept una "nefericită".

"Exprimarea mea în legatură cu învăţătoarea Anghel a fost una nefericită şi o regret. Am vrut să folosesc un proverb românesc, care reflectă, de obicei, mâhnirea în legatură cu dezamagirea produsă de cineva. Nu am avut nicio intenţie negativă şi cred că am fost interpretat greşit. De acum, personal, mă voi abţine să mai comentez acest subiect", a preciza Ponta.



Senatorul USL Cristiana Anghel, învăţătoarea care a făcut greva foamei, s-a arătat extrem de dezamagită, într-un interviu, de faptul că alianţa din care face parte nu-şi respectă promisiunile electorale de a ajuta categoriile de oameni cărora le-a promis ajutor.

Într-un interviu, parlamentarul spune că nu s-a rezolvat nici problema pensiilor, nici a bolnavilor de cancer care nu au medicamente: "(...)am minţit şi nu ne ţinem de cuvânt! Suntem mai rău decât pedeliştii! Măcar ăia nu au spus că vor face nişte lucruri. Noi am zis că le facem şi le uităm. Găsim scuza iar cu criza. Dar, dă-o Doamne iartă-mă, de criză! Când ai făcut programul de guvernare nu ştiai că e criză?", a spus senatorul.

Premierul Victor Ponta a fost întrebat, joi, de jurnalişti, cum apreciază discursul senatoarei PC Cristiana Anghel, care afirma că USL a minţit mai mult decât PDL, el precizând: "Strict în cazul doamnei, m-am gândit la un singur lucru: că pe cine nu laşi să moară, nu te lasă să trăieşti".

Foto: Intact Images




×
Subiecte în articol: Victor Ponta cristiana anghel
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close