Antena 3 CNN Actualitate Ponta: M-am înscris deja să fiu primul care va folosi maşina electrică produsă de Renault Dacia

Ponta: M-am înscris deja să fiu primul care va folosi maşina electrică produsă de Renault Dacia

Ponta: M-am înscris deja să fiu primul care va folosi maşina electrică produsă de Renault Dacia
Sursa foto: Foto: INTACT Images
17 Mai 2012   •   22:25

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Mioveni, că va fi prima persoană care va conduce viitorul model electric ce va fi produs de Renault-Dacia, spunând că automobilul va fi un model complet electric, "nu un hibrid", informează Mediafax.

Ponta a fost încântat de faptul că a aflat în premieră despre proiectul autourismului electric de la directorul general al Automobile Dacia, Jerome Olive, şi a apreciat contribuţia investitorilor mari şi serioşi în România, precum Renault.

"Îi mulţumesc domnului director, care din primul minut de întâlnire, mi-a prezentat proiectul privind maşinile electrice. M-am înscris deja să fiu primul care va folosi maşina electrică produsă de Renault Dacia, imediat ce proiectul va fi finalizat. Este electrică de-a dreptul, nici măcar hibrid. Apreciez foarte mult preocuparea pe care grupul Renault o are pentru protecţia mediului", a declarat premierul Victor Ponta.
   
Întrebat dacă poate anticipa când va deveni proprietarul unei maşini electrice marca Dacia, premierul a evitat să se pronunţe, precizând că totul depinde de producător şi remarcând preocuparea Grupului Renault pentru realizarea unor vehicule mai puţin poluante.
       
Premierul Victor Ponta a participat, joi, la Conferinţa Internaţională "Nuclear 2012" găzduită de ICN Mioveni, unde a prezentat o lucrare cu tema "Strategia producerii energiei nucleare, în context naţional şi internaţional".
   
Ulterior, premierul a ajuns la Uzina Dacia de la Mioveni, unde a vizitat linia de montaj, luând act de problemele şi doleanţele ridicate de directorul general al uzinelor, Jerome Olive.

×
Subiecte în articol: Dacia Victor Ponta Victor Ponta
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close