Antena 3 CNN Actualitate Ponta, marea greșeală de după referendum și urzelile Serviciilor în interiorul USL

Ponta, marea greșeală de după referendum și urzelile Serviciilor în interiorul USL

Ponta, marea greșeală de după referendum și urzelile Serviciilor în interiorul USL
29 Iul 2015   •   20:02

Radu Tudor a comentat, în ediţia de miercuri seara a emisiunii La ordinea zilei, declaraţiile de pe Facebook ale lui Victor Ponta potrivit cărora plăteşte pentru îndrăzneala de a fi unul dintre iniţiatorii referendumului din 2012.

Radu Tudor apreciază că mesajul lui Victor Ponta este incorect şi că primul ministru nu plătește acum pentru îndrăzneala de a-l fi suspendat pe Băsescu.

"El plătește acum prețul coabitării și compromisului cu Băsescu. Dacă îndrăznea să meargă până la capăt împotriva lui Traian Băsescu, acum Crin Antonescu era președinte, el era prim-ministru bine-mersi(...) şi putea să plece şi două luni în vacanţă", a comentat corealizatorul La ordinea zilei.



"Pentru mine ziua de 29 iulie va rămâne întotdeauna un moment extraordinar, comparabil doar cu ziua de 22 decembrie 1989. În 2012 a fost ziua în care 7,4 milioane de cetățeni au votat la Referendum ca să își ia țara înapoi de la un personaj politic sinistru - Băsescu, un Regim brutal și detestat la fel ca cel comunist și un Sistem de Propagandă la fel de feroce și puternic atunci ca și acum!", a scris şeful Guvernului, miercuri, pe pagina sa de Facebook.
 
Citiţi şi Ponta, la trei ani de la referendumul de demitere a lui Băsescu: Plătim pentru "îndrăzneală" de atunci

×
Subiecte în articol: La Ordinea Zilei cu Dana Grecu si Radu Tudor Victor Ponta referendum 2012
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close