Antena 3 CNN Actualitate Porumbul fiert, un lux pentru mulți turiști. Cu cât se vinde pe litoralul românesc

Porumbul fiert, un lux pentru mulți turiști. Cu cât se vinde pe litoralul românesc

Porumbul fiert a devenit un produs de lux pentru mulți turiști care își petrec vacanța pe litoralul românesc.

Porumbul fiert, un lux pentru mulți turiști. Cu cât se vinde pe litoralul românesc
Sursa foto: Pixabay.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Iul 2023   •   23:30

Porumbul fiert este preferat de turiștii care își petrec vacanța la malul mării, însă prețul cu care se vinde pe litoralul românesc îi face pe mulți să renunțe la obiceiul de a savura acest produs pe plajă.

Până ajunge pe litoral, prețul porumbului fiert explodează, ajungând să coste chiar și de zece ori mai mult decât suma cu care a fost cumpărat de la producători.

Astfel, pentru un singur porumb fiert, turiștii trebuie să scoată din buzunar 10 lei, în condițiile în care fermierii îl vând la prețul de doar un leu.

Pe lângă preț, un motiv care ar trebui să-i determine pe turiști să evite să cumpere acest produs este reprezentat de faptul că poate fi periculos pentru sănătate.

Citește și: Lux la cimitir! Topul politicienilor și milionarilor din România care şi-au făcut cavouri de faraoni, cu lift și cartelă de acces

Plimbat de comercianți prin soare, pe plajă, și preparat în condiții incerte, porumbul fiert poate fi contaminat cu bacterii precum Salmonela, Stafilococ auriu sau chiar E.coli, potrivit impact.ro.

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: porumb fiert
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close