Antena 3 CNN Actualitate Potop, în mai multe zone din ţară. Maşini acoperite de ape şi case fără acces, pe o stradă din Alba (Foto)

Potop, în mai multe zone din ţară. Maşini acoperite de ape şi case fără acces, pe o stradă din Alba (Foto)

Sunt inundaţii mari şi la Aiud, în judeţul Alba, marţi dimineaţă, unde maşinile de pe mai multe străzi au fost acoperite de ape. Sunt inundaţii în mai multe judeţe din ţară de luni, în unele zone fiind înregistrate precipitaţii-record.

Potop, în mai multe zone din ţară. Maşini acoperite de ape şi case fără acces, pe o stradă din Alba (Foto)
Sursa foto: Meteoplus/Facebook
de Denisa Nedelcu    |    23 Iun 2020   •   12:15

La Alba, pe o stradă din Aiud, apa a ajuns a trecut de roţilor maşinilor, ajungând până la portiere, iar scările caselor pe unde se intra în interior au fost acoperite de ape. De asemenea, şi linia de cale ferată a fost inundată.

A fost viitură puternică la Alba, unde pompierii au fost nevoiţi să intervină cu bărcile pentru a salva mai multe persoane.

A fost potop luni, în mai multe zone din ţară. La Vaslui, unde au căzut 100 de litri/mp în câteva ore, a fost înregistrat un record absolut din ultimii ani. Ploile torenţiale au făcut prăpăd şi au lăsat dezastru în urma lor.

Tot acolo, o femeie în vârstă de 75 de ani, care a fost luată de viitură, a fost găsită moartă, marţi dimineaţă, au anunţat echipele de salvatori. Trupul victimei a fost dus de ape pe o distanţă de aproximativ cinci kilometri.

×
Subiecte în articol: inundatii Alba
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close