Antena 3 CNN Actualitate Racolată prin metoda "loverboy", o femeie din Prahova a ajuns să fie bătută, ameninţată şi lovită cu maşina

Racolată prin metoda "loverboy", o femeie din Prahova a ajuns să fie bătută, ameninţată şi lovită cu maşina

O femeie din Prahova credea că şi-a întâlnit dragostea vieţii, dar a avut parte de un adevărat coşmar. De la flirt la exploatare nu a fost decât un pas şi, pentru că a refuzat să se prostitueze, a fost ameninţată, bătută şi călcată cu maşina.

Racolată prin metoda "loverboy", o femeie din Prahova a ajuns să fie bătută, ameninţată şi lovită cu maşina
Sursa foto: Hepta
de Alexandra Dima    |    14 Apr 2021   •   15:14

Procurorii DIICOT  şi poliţiştii BCCO din Ploieşti au declanşat o amplă operaţiune după ce o femeie din Prahova a fost victima racolării prin metoda  "loverboy". Practic, victima este sedusă, urmând apoi să se prostitueze de dragul şi în beneficiul celui de care s-a îndrăgostit.

Numai că de această data femeia căzută în capcana cupidonului penal nu i-a făcut jocul până la capăt. A zis nu, iar cazul a ajuns la oamenii de ordine, după ce a fost călcată efectiv cu o maşină, scrie Observatorul Prahovean.

În cadrul anchetei, 12 persoane au fost duse, miercuri, la audieri, în urma unei percheziţii efectuate de oamenii legii.

Potrivit DIICOT şi BBCO, în cauză s-a reţinut faptul că, în perioada iulie 2020 - aprilie 2021, un suspect, folosind metoda "loverboy", a racolat o parte vătămată, în vederea exploatării sexuale a acesteia, pe raza judeţului Prahova, în schimbul obţinerii de foloase materiale.

"În momentul în care victima nu mai dorea să continue, în favoarea suspectului, activitatea de prostituţie, acesta o urmărea pentru a-i menţine starea de temere şi aservire, apoi pentru a-i înfrânge rezistenţa o ameninţa şi chiar devenea violent. Astfel, pe fondul unor discuţii contradictorii, suspectul a lovit partea vătămată cu autoturismul. În urma evenimentului rutier aceasta a suferit numeroase leziuni traumatice", au declarat anchetatorii.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi "Matei Basarab" Ploieşti, iar suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

×
Subiecte în articol: prahova
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close