Antena 3 CNN Actualitate Prahova. Panourile metalice din gardul primăriei, furate de doi hoţi cu tupeu

Prahova. Panourile metalice din gardul primăriei, furate de doi hoţi cu tupeu

Prahova. Panourile metalice din gardul primăriei, furate de doi hoţi cu tupeu
09 Feb 2011   •   16:17

În judeţul Prahova, o primărie a rămas fără gard după ce doi indivizi au meşterit la el aproape o noapte. Iar totul se întâmpla sub nasul poliţiştilor, într-o zonă supravegheată video.

Panourile de gard zăceau, de ceva vreme, în curtea primăriei şi se pare că hoţii n-au mai rezistat tentaţiei. Au pândit momentul în care camerele de supraveghere erau orientate spre parcul de lângă primărie şi au dat lovitura.

“Din curtea primăriei, de lângă garaj, le-au fost furate cinci panouri de tablă metalică. Gardul l-au tăiat şi l-au vândut la fier vechi”, a declarat inspectorul Adrian Ştefan, Poliţia Brazi.

Dar autorităţile n-au fost deloc suprinse. “Datorită faptului că nu mai avem decât patru poliţişti comunitari în oraşul Brazi nu mai reuşim să stăpânim acest fenomen”, a explicat Radu Leonas - viceprimar Brazi.

Asta deşi aproape întrega comună este supravegheată video. Hoţii par să nu se mai teamă de nimic. Se fură ca-n codru, spun şi localnicii.

În cazul furtului de la primărie, poliţişţii au reţinut doi suspecţi. Ei unt cercetaţi acum pentru furt calificat, în stare de libertate însă.  

×
Subiecte în articol: primarie hoti gard prahova
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close