Antena 3 CNN Actualitate Prefectul Capitalei, despre Nicuşor Dan: "Sincer, nu sunt mulțumit de cum arată lucrurile acum"

Prefectul Capitalei, despre Nicuşor Dan: "Sincer, nu sunt mulțumit de cum arată lucrurile acum"

Prefectul Capitalei, Alin Stoica (USR PLUS), a declarat vineri seară că a avut așteptări mult mai mari și din punctul de vedere al modului în care se fac lucrurile, și din punctul de vedere al vitezei cu care a acţionat până acum Nicuşor Dan la nivelul Bucureștiului.

Prefectul Capitalei, despre Nicuşor Dan: "Sincer, nu sunt mulțumit de cum arată lucrurile acum"
de Claudia Popovici    |    23 Iul 2021   •   22:16

Prefectul Capitalei, Alin Stoica (USR PLUS), a apreciat că dinamica între partidele politice ar trebui să se așeze și să conlucreze, pe o direcție și un plan comune pentru București şi de declară nemulțumit de felul cum arată lucrurile acum.


„Aș putea spune că sunt un pic nemulțumit de rezultatele de până acum, pentru că a trecut ceva vreme de când primarul Capitalei este în funcție, de când avem Consiliul General, am fi putut face mult mai multe.(...) Răspunsul direct și cinstit este că da, sunt nemulțumit de cum arată lucrurile acum.

Aveam așteptări mult mai mari și din punctul de vedere al modului în care se fac lucrurile, și din punctul de vedere al vitezei cu care să se întâmple lucrurile", a spus Alin Stoica la Digi24.

Neînțelegerile dintre USR PLUS și PNL în unele sectoare ține de anumite particularități, a mai apreciat Alin Stoica. El susține că după finalizarea alegerilor din PNL este nevoie de o discuție serioasă între cele două formațiuni, pentru o strategie unitară.

Declarațiile prefectului au venit la o zi după ce USR PLUS a amenințat cu plângerea penală dacă Nicușor Dan nu îl demite pe directorul ASSMB. 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close