Antena 3 CNN Actualitate Anunțul premierului cu privire pensiile speciale: "Astăzi am început cu cele ale parlamentarilor"

Anunțul premierului cu privire pensiile speciale: "Astăzi am început cu cele ale parlamentarilor"

Premierul României a făcut, astăzi, un anunț în ceea ce privește rezultatul votului din Camera Deputaților pentru eliminarea pensiilor speciale.

Anunțul premierului cu privire pensiile speciale: "Astăzi am început cu cele ale parlamentarilor"
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea
de Ioana Mircea    |    26 Iun 2023   •   17:15

Marcel Ciolacu a declarat astăzi, că, cu o largă majoritate, de 382 de voturi, în cadrul Camerei Depurațiilor, pensiile speciale ale parlamentarilor au fost eliminate și că urmează eliminarea cumulului pensiei cu salariul.

”Ceea ce am votat astăzi, vă reamintesc că eu nu am pensie specială. În ultima zi de mandat, în cele două mandate mi-am dat demisia şi cred că dacă ar fi făcut toţi parlamentarii acest lucru, nu am mai fi fost ipocriţi să încercăm să transferăm de la unul la altul victoriile dar şi insuccesele.

A existat o majoritate de dreapta în România, lucru pe care îl cunosc şi eu şi dumneavoastră, au avut timp să rezolve tot ceea ce au promis în această perioadă. Au existat trei guverne, patru prim-miniştri ai actualilor membri de coaliție PNL, a fost suficient timp să rezolve aceste probleme. Astăzi am început cu pensiile parlamentarilor. E un lucru corect. Urmează cumulul pensiei cu salariul”, a spus premierul Marcel Ciolacu, potrivit news.ro.

Citește și: Pensiile speciale ale parlamentarilor au fost eliminatepnei

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu pensii speciale
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close