Antena 3 Actualitate Preotul din Videle, prins când întreţinea relaţii intime cu un minor, îi dădea băiatului mâncare şi haine

Preotul din Videle, prins când întreţinea relaţii intime cu un minor, îi dădea băiatului mâncare şi haine

de Georgiana Adam    |    28 Apr 2021   •   15:53
Preotul din Videle, prins când întreţinea relaţii intime cu un minor, îi dădea băiatului mâncare şi haine

Părintele Marin din Videle, prins în flagrant în timp ce întreținea relații intime cu un minor, îl cunoştea de mic pe copil, iar în schimbul acestor "servicii" îi oferea acestuia mâncare și haine curate.

Marian Ene, pe numele său adevărat, îl cunoscuse pe băiat încă de când acesta era copil, iar după ce a împlinit 14 ani l-a determinat să întrețină relații sexuale cu el, oferindu-i, în schimb, hrană, haine și bani de cheltuială.

Preotul îi dădea minorului mâncare, haine şi bani

Cei doi au fost prinşi în flagrant luni seara, iar legat de acuzațiile care i se aduc, preotul a refuzat să dea declarații în fața anchetatorilor.

Părintele Marin slujeşte de-o viață într-o biserică din Videle, județul Teleorman, unde este cunoscut de credincioşi. 

În plus, preotul este şi un "ghicitor" cunoscut, care "deschidea cartea" contra unor sume care de bani ce ajungeau până la 3.000 de lei, potrivit unor surse din mediul bisericesc.

Preotul din Videle arestat 30 de zile, după ce a fost prins în flagrant în timp ce întreținea relații intime cu un minor

Preotul din Videle prins în flagrant, în timp ce întreținea relații intime cu un minor, într-o casă din Sectorul 3 al Capitalei, a fost arestat marţi pentru 30 de zile.

Băiatul crescut într-un centru de plasament a fost supus doi ani perversiunilor celui care ar fi trebuit să îi fie mentor spiritual.

Preotul s-a prevalat de dreptul la tăcere şi la instanţa şi în faţa procurorului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close