Antena 3 CNN Actualitate Social Preotul din Videle arestat pentru 30 de zile, după ce a fost prins în flagrant, în timp ce întreținea relații intime cu un minor

Preotul din Videle arestat pentru 30 de zile, după ce a fost prins în flagrant, în timp ce întreținea relații intime cu un minor

Preotul din Videle prins în flagrant, în timp ce întreținea relații intime cu un minor, într-o casă din Sectorul 3 al Capitalei, a fost arestat pentru 30 de zile.

Preotul din Videle arestat pentru 30 de zile, după ce a fost prins în flagrant, în timp ce întreținea relații intime cu un minor
de Roxana Ciucă    |    27 Apr 2021   •   20:53

Update 20:49. Preotul din Videle a fost arestat pentru 30 de zile, după ce a fost prins în flagrant, în timp ce întreținea relații intime cu un minor. Băiatul crescut într-un centru de plasament a fost supus doi ani perversiunilor celui care ar fi trebuit să îi fie mentor spiritual.

Preotul s-a prevalat de dreptul la tăcere şi la instanţa şi în faţa procurorului.

Ştirea iniţială

Este stupoare printre locuitorii din Videle, localitatea natală a preotului prins în timp ce întreținea relații sexuale cu un copil.

Băiatul crescut într-un centru de plasament a fost supus doi ani perversiunilor celui care ar fi trebuit să îi fie mentor spiritual.

În urmă cu scurt timp, părintele de 63 de ani din Videle a fost reținut pentru 24 de ore. El a fost dus spre Judecătoria Sectorului 5 cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Oamenii din Videle sunt șocați

Localnicii spun că au aflat de incident dimineață de la Antena 3 și, pur și simplu, nu cred așa ceva. Nu au crezut nici acum câțiva ani când acest preot a mai fost implicat într-un alt dosar. Atunci a avut calitate de victimă, pentru că șoferul său l-a șantajat cu niște poze compromițătoare.

Chiar dacă a greșit părintele, localnicii spun să îl ierte Dumnezeu pentru că este un preot bun. În semn de respect, pentru tot ce a făcut pentru ei timp de 15 ani, localnicii i-au ridicat şi o troiţă.

Preotul locuiește alături de fiul său care, potrivit localnicilor, i-a luat locul de preot la biserica din Videle. 

„Nu pot să mai cred nimic, pentru că în lumea asta multe se întâmplă. Vezi astăzi un om, vezi că e sfânt și auzi că s-a întâmplat altceva cu ei. În timpul de astăzi nu mai pui baza pe nimeni, că este cinstit sau drept. Era un preot bun", a spus un localnic despre acest incident.

×
Subiecte în articol: preot Videle relatii intime minor
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close