Antena 3 CNN Actualitate Presa maghiară reacţionează după declaraţiile lui Gigi Becali despre Viktor Orban

Presa maghiară reacţionează după declaraţiile lui Gigi Becali despre Viktor Orban

Gigi Becali este în mijlocul unui scandal uriaş în presa din Ungaria, după declaraţiile pe care acesta le-a făcut la adresa lui Viktor Orban și a investițiilor făcute de guvernul maghiar la echipa Sepsi Sfântu Gheorghe.

Presa maghiară reacţionează după declaraţiile lui Gigi Becali despre Viktor Orban
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    27 Iul 2022   •   16:43

Gigi Becali a susținut o ieri o conferință de presă, pentru a-l anunța pe Nicolae Dică drept noul antrenor al echipei. Patronul FCSB a vorbit şi despre investițiile făcute de Ungaria în fotbalul românesc.

Presa maghiară se revoltă: "Becali este agresiv şi xenofob"

Jurnaliştii maghiari îl acuză pe Becali că este agresiv și xenofob, după ce omul de afaceri a declarat că e gata să investească 10 milioane de euro doar pentru ca Sepsi să nu iasă campioană în România.

Patronul FCSB a avut cuvinte dure la adresa premierului Viktor Orban

"Dacă de exemplu ei (n.r. Sepsi) cumva se ridică, o să investesc eu mai mulți bani ca Viktor Orban. Nu-i las pe unguri să ajungă să treacă peste FCSB. Ei, niciodată în viața lor, nu vor trece peste o echipă românească.

Gigi Becali: "Oricând va îndrăzni Viktor Orban să facă ceva, îi dau în cap!"

Pac, Sepsi jos! De ce? Investesc bani. Nu o las pe Sepsi. La fotbal mai dau bani doar dacă Sepsi OSK o să ridice capul. Nu-i permit să ia campionatul în România. Trebuie să-l ținem la coadă pe Orban. O să vin la stadion doar dacă Sepsi OSK prinde viteză cu Orban. Vă promit că Sepsi OSK nu va ridica prea mult capul. Dacă Sepsi sau Csikszereda ridică un pic capul, investesc bani mulți (...)

Eu mă bat cu Guvernul maghiar. Îl invit la luptă. Să vedem care e mai puternic. I-am aruncat mănușa lui Viktor Orban rusul. Viktor Orban Putin”, a declarat Gigi Becali la conferința de presă.

Citiţi şi: Gigi Becali loveşte din nou! A făcut show înainte de a anunţa noul antrenor al FCSB-ului

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close