Antena 3 CNN Actualitate Preşedintele CNAS, despre numirea lui Lucian Duţă în fruntea instituţiei. „Trebuia numit după finalizarea anchetelor”

Preşedintele CNAS, despre numirea lui Lucian Duţă în fruntea instituţiei. „Trebuia numit după finalizarea anchetelor”

Preşedintele CNAS, despre numirea lui Lucian Duţă în fruntea instituţiei. „Trebuia numit după finalizarea anchetelor”
Sursa foto: Foto: Agerpres
12 Iun 2013   •   21:00
Preşedintele CNAS, doctorul Doru Bădescu, a comentat în cadrul emisiunii Subiectiv informaţia potrivit căreia numirea lui Lucian Duţă în Consiliul de Administraţie al instituţiei ar fi fost „o gafă a Administraţiei Prezidenţiale, specifică organizaţiilor mafiote".

În primul rând, adresa de numire nu are menţiuni complete. Adresa este nedatată, domnul Lucian Duţă nu are numele complet în adresă. Un fost preşedinte CNAS, timp de 29 de zile, astăzi consilier prezindeţial, domnul Virgil Păunescu, numeşte un alt fost preşedinte ca membru al consiliului de administraţie al CNAS" a specificat preşedintele CNAS.

Doru Bădescu
este de părere că domnul Lucian Duţă „trebuia numit după finalizarea achetelor autorităţilor competente”.

„Dintre toti medicii din România, singurul care poate dinamiza activitatea CNAS este tocmai domnul Lucian Duţă?” a întrebat Doru Bădescu.

„Voi aştepta rezultatele anchetelor autorităţilor competente şi după ce voi primi aceste rezultate, îmi rezerv dreptul de a acţiona într-un mod sau altul” a adăugat preşedintele CNAS.

Lucian Duţă revine în fruntea Casei Naţionale de Sănătate de unde a plecat după ce şi-a bătut joc de bolnavii de cancer. Cel care l-a propulsat din nou în conducerea CNAS este chiar preşedintele Traian Băsescu. 
 
Preşedintele Traian Băsescu l-a nominalizat pe Lucian Duţă pentru funcţia de membru în Consiliul de Administraţie al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, instituţie pe care a condus-o până în mai 2012, atunci când a demisionat.



 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close