Antena 3 CNN Actualitate Preşedintele F.S.I.A., despre scandalul laptelui toxic: Şeful ANSVSA ar trebui demis. Nu poţi băga în panică populaţia României, arătând că ai făcut controale

Preşedintele F.S.I.A., despre scandalul laptelui toxic: Şeful ANSVSA ar trebui demis. Nu poţi băga în panică populaţia României, arătând că ai făcut controale

11 Mar 2013   •   19:06

Preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Industria Alimentară, Dragoş Frumosu, a declarat, în ediţia de luni seară a emisiunii "100 de minute" de la Antena 3, că preşedintele ANSVSA ar trebui demis, după ce, "din exces de zel", a băgat panică în populaţia României prin anunţul său potrivit căruia există lapte toxic pe rafturi.

"Este foarte gravă panica pe care a creat-o preşedintele ANSVSA în rândul românilor. Nu poţi să ieşi public şi, din exces de zel, arătând că ai făcut controlale, să bagi panica în populaţia României, mergând chiar până în a-l păcăli pe ministrul Agriculturii", a declarat Dragoş Frumosu la Antena 3.

"Este o nebunie (...) Este foarte prost cum comunică acest preşedinte", a completat preşedintele F.S.I.A., care a adăugat că din această cauză, preşedintele ANSVSA, Mihai Ţurcanu, ar trebui demis.

Probele de lapte de la trei ferme şi două unităţi de prelucrare prezintă suspiciunea depăşirii limitelor admise pentru aflatoxină, în urma efectuării analizelor în cadrul laboratoarelor din reţeaua sanitară veterinară şi pentru siguranţa alimentelor, informează Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor.  

×
Subiecte în articol: Antena 3
Parteneri
A crescut vârsta de pensionare. Zeci de mii de români sunt afectaţi
x close