Antena 3 CNN Actualitate Președintele PSD Bihor, Ioan Man: "E exclus ca Viorica Dăncilă să fie exclusă sau suspendată din partid dacă nu-și dă demisia"

Președintele PSD Bihor, Ioan Man: "E exclus ca Viorica Dăncilă să fie exclusă sau suspendată din partid dacă nu-și dă demisia"

Președintele PSD Bihor, Ioan Man: "E exclus ca Viorica Dăncilă să fie exclusă sau suspendată din partid dacă nu-și dă demisia"
Sursa foto: Foto: Gov.ro
26 Noi 2019   •   17:49

Ioan Man, președinte PSD Bihor, a declarat, înaintea ședinței CEx, că nu știe dacă Viorica Dăncilă își va da sau nu demisia în această seară. 

"Dacă-și dau demisia în bloc intrăm pe o altă formulă. Eu nu cer nimănui să-și depună demisia. Vedem astăzi ce se întâmplă". 

Întrebat ce ar vota dacă i s-ar cere acest lucru, liderul PSD Bihor a spus că "Nu putem da un astfel de vot. Demisia e un act unilateral. Dacă-și dă demisia, mergem pe o cale, dacă nu-și dă, vedem ce facem". 

Ioan Man a spus că nu există riscul ca Viorica Dăncilă să fie exclusă din partid sau suspendată, în cazul în care nu-și dă demisia în această seară. "Este exclus", a spus Man. 

"Vrem unitate, vrem o decizie luată în unitate de toată lumea, prin consens". 

Citiți și Surse: Viorica Dăncilă nu își dă demisia de la șefia PSD în ședința CEx

 

×
Subiecte în articol: viorica dancila
Parteneri
Buletinele cu cip, gratuite. Cum beneficiază românii de ele şi care sunt noile schimbări la cărțile electronice de identitate
x close