Antena 3 CNN Actualitate Președintele României s-a pozat la New York cu manelistul Sorinel Puștiu și amicii săi

Președintele României s-a pozat la New York cu manelistul Sorinel Puștiu și amicii săi

Aflat la New York, la Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite, Klaus Iohannis a avut parte, în seara zilei de 22 septembrie, de o întâlnire neașteptată. Manelistul Sorinel Puștiu l-a dat însă de gol.

Președintele României s-a pozat la New York cu manelistul Sorinel Puștiu și amicii săi
de Alexandra Dima    |    23 Sep 2021   •   17:13

Ieșit la o plimbare în imensitatea New York-ului și însoțit de doar câteva gărzi de corp, președintele Klaus Iohannis nu a avut parte de prea multă intimitate. Câțiva români l-au reperat imediat și au cerut să imortalizeze momentul. 

Imaginile au ajuns imediat pe rețelele sociale, pentru că la ce bun să te pozezi cu președintele țării, dacă nu pui imaginile pe net, să vadă toți prietenii și dușmanii? 

Cel care l-a dat de gol pe Klaus Iohannis a fost chiar manelistul Sorinel Puștiu care a afișat mândru cadrul în care s-a surprins alături de Klaus Iohannis. 

"La ziua lui tatului meu, ii ceream parerea lui Mr. President Klaus Iohannis despre noua melodie ‘’ Daca simtea-ti ca sunt fraier, m-ati fii aruncat in aer ‘’ iar el mi-a raspuns cu un zambet … voi ce spune-ti de ideea melodiei ???" - a scris manelistul în dreptul fotografiei postate pe pagina sa de Facebook

Dacă Klaus Iohannis s-a aflat peste Ocean pentru a participa la reuniunea ONU, Sorinel Puștiu se află într-un turneu muzical pe Coasta de Est a Statelor Unite.

Klaus Iohannis a depus flori la memorialul victimelor atentatelor teroriste din 11 septembrie, la New York

Klaus Iohannis a depus trandafiri albi şi a ţinut un moment de reculegere în memoria victimelor atentatelor teroriste din 11 septembrie, la memorialul construit în locul turnurilor gemene de la World Trade Center.

 

 

×
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close