Preşedintele Tribunalului Timiş, după atacurile la Renate Weber: ”Infecția care cuprinde societatea este nesimțirea”

de Silvia Țigănilă    |    19 Sep 2020   •   09:45
Preşedintele Tribunalului Timiş, după atacurile la Renate Weber: ”Infecția care cuprinde societatea este nesimțirea” Hepta

Judecătoarea Adriana Stoicescu, preşedintele Tribunalului Timiş, transmite un mesaj de solidaritate cu Renate Weber, Avocatul Poporului.

”Infectia care cuprinde societatea romaneasca, fara putinta de tratament si cu efecte de cangrena, este nesimtirea.

De la sluga ajunsa vataf la lichelele care se cred domni pentru ca si-au tras o diploma si o masina cu staif, nesimtirea pare a fi singura cale de a ajunge "sus" in Romania de azi.

Pentru ca nesimtirea merge mana in mana cu prostia, iar prostul nu e prost destul daca nu e si fudul, in orice parte te uiti dai peste pseudo intelectuali, ajunsi peste noapte in postura de decidenti ai destinelor oamenilor.

Specialisti incontestabili ai pupatului de dosuri, cei care ne dau lectii de viata si deontologie, lectii de trait si respirat, sunt probabil prima generatie incaltata a familiei, dar care azi ne prezinta un pedigree coafat si cosmetizat, pentru a impresiona prostimea doritoare de stapani parfumati.

Avem o placere maladiva de a ne uita in gurile stirbe ale unor indivizi care nu nici statura intelectuala nici morala, singurele lor argumente fiind urletele si proaste crestere, lipsa totala de educatie si bun simt.

Doamna Renate Weber este aparata de propriile calitati.

De moralitate si profesionalism.

Cand ai alaturi oameni ca Liviu Dascalescu sau Corin Danescu, ultimii lorzi adevarati ai vechiului Bucuresti, nu te poti impiedica de ratonii care se tarasc printre picioarele tale, incercand zadarnic sa iti murdareasca drumul.

Un imens respect, o calda imbratisare si salutari din Timisoara, Doamna Renate Weber!”, a scris Adriana Stoicescu pe pagina sa de Facebook.

Vă amintim că Rareș Bogdan a lansat un atac dur la adresa Avocatului Poporului, Renate Weber, pe care o consideră vinovată de blocarea legii menite să reducă pensiile speciale.

Rareș Bogan, atac fără precedent! ”Această nenorocită ordinară, mizerabila”

”Aceasta nenorocită ordinară, agent de influență împotriva Statului Român, numită de Dragnea și Tăriceanu ca Avocat al Poporului, mizerabila care a BLOCAT aplicarea Legii prin care am tăiat pe 28 Ianuarie PENSIILE SPECIALE, prin sesizarea făcută la o CCR în care 8 din 9 judecători sunt beneficiari de pensii speciale, continuă ticăloșiilor!!!!”
 

Parteneri
x close