Antena 3 CNN Actualitate Zeci de mii de seturi de prezervative contrafăcute descoperite de inspectorii vamali din Constanța

Zeci de mii de seturi de prezervative contrafăcute descoperite de inspectorii vamali din Constanța

Aproape 50 de mii de seturi de prezervative contrafăcute au fost descoperite de inspectorii vamali din Constanța. Containerul a venit din China, iar prezervativele pline de bacterii urmau să ajungă în Afumați, județul Ilfov.

Zeci de mii de seturi de prezervative contrafăcute descoperite de inspectorii vamali din Constanța
Sursa foto: Getty
de Alexandru Negrici    |    11 Iun 2021   •   15:58

Containerul a venit din China, iar prezervativele pline de bacterii urmau să ajungă în Afumați, județul Ilfov.

Captura impresionantă conține 48.900 de seturi de prezervative, din care au fost declarate doar 48.540. În pachete s-a descoperit că erau peste 460.00 de bacterii.

Prezervativele şi bateriile, despre care există suspiciunea că ar contrafăcute, precum şi bunurile nedeclarate au o valoare totală de aproximativ 1.626.800 lei. 

Toate acestea au fost găsite în urma unui control făcut asupra unui container sosit din China pentru o societate comercială cu sediul în comuna Afumaţi, judeţul Ilfov.

Valoarea totală a acestora, dacă ar fi fost vândute la preţul produselor originale, ar fi depășit 1,6 milioane de lei, potrivit unui comunicat de presă transmis de ANAF.

×
Subiecte în articol: ANAF Constanța
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close