Antena 3 CNN Actualitate Prietenii lui Rache au jucat o ultimă pasă înainte de a-l conduce pe fotbalistul din Ploieşti pe ultimul drum

Prietenii lui Rache au jucat o ultimă pasă înainte de a-l conduce pe fotbalistul din Ploieşti pe ultimul drum

Prietenii şi colegii lui Rache, fotbalistul din Ploieşti mort la numai 18 ani, au jucat o ultimă pasă înainte de a-l conduce pe ultimul drum.

Prietenii lui Rache au jucat o ultimă pasă înainte de a-l conduce pe fotbalistul din Ploieşti pe ultimul drum
Sursa foto: Facebook | TikTok
de Alin Tarnovschi    |    24 Aug 2023   •   18:45

Darius Sârbu sau Rache (prescurtarea de la Rachetă), aşa cum era el cunoscut de familie, prieteni şi colegi, a fost înmormântat în prezenţa a sute de oameni impresionaţi de tragedia în care tânărul în vârstă de 18 ani şi-a pierdut viaţa alături de unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, Aris.

Înainte de a-l conduce pe ultimul drum, colegii şi prietenii lui Rache i-au dus sicriul pe terenul de fotbal şi au jucat o ultimă pasă cu acesta. Momentul a fost suprins în imagini de cei prezenţi, inclusiv de preotul impresionat până la lacrimi de gest şi de durerea tinerilor.

Citeşte şi: Filmul accidentului din Ploieşti, unde doi tineri au murit arşi de vii într-o maşină | "Erau nişte băieţi atât de cuminţi"

Clipul video a fost publicat pe TikTok, acolo unde a fost aprecizat de aproape 40.000 de oameni, impresionaţi la rândul lor de gestul tinerilor fotbalişti din Ploieşti.

Darius Sârbu era fotbalist la Petrolul Ploieşti, fiind desemnat golgheter al sezonului 2022-2023 şi un tânăr cu un viitor mare în fotbalul românesc.

Rache, aşa cum era el alintat de prieteni, şi-a pierdut viaţa în noaptea de duminică spre luni (20-21 august 2023), în jurul orei 01.00, pe strada Mihai Bravu din Ploieşti.

Darius se afla la volanul unui autoturism când, la un moment dat, a pierdut controlul volanului, iar maşina a scăpat de sub control şi s-a izbit violent de un stâlp. Imediat după impact, maşina a luat foc, iar Darius şi Aris, un tânăr tot de 18 ani, aflat pe bancheta din spate, au murit. Un alt tânăr, aflat pe scaunul din dreapta faţă, a fost singurul supravieţuitor al accidentului.

@marioalecsandru6 Si la golul asta ne ai pacalit putin… ❤️ #fy #estipreasus??❤ #ploiesti #rache #foryou #viral ♬ sunet original - • dnc_71 •??

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close