Antena 3 CNN Actualitate Locale Filmul accidentului din Ploieşti, unde doi tineri au murit arşi de vii într-o maşină | "Erau nişte băieţi atât de cuminţi"

Filmul accidentului din Ploieşti, unde doi tineri au murit arşi de vii într-o maşină | "Erau nişte băieţi atât de cuminţi"

Doi tineri au ars de vii în urma unui grav accident petrecut la ieşire din Ploieşti. Şoferul de 18 ani, care avea permis de doar trei luni, se afla în maşină cu alţi doi prieteni, când s-a izbit cu autoturismul de un stâlp aflat pe marginea drumului.

de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Aug 2023   •   08:48

La scurt timp, maşina a luat foc, iar şoferul şi pasagerul aflat pe bancheta din spate nu au avut nicio şansă. Adolescentul de 19 ani, care stătea pe scaunul din faţă, a reuşit să iasă înainte ca maşina să ia foc.

Era puţin trecut peste ora 01:00, când a avut loc cumplitul accident. Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă, se observă cum maşina se izbeşte frontal de stâlp, iar apoi flăcările încep să iasă de sub capotă. Autovehiculul începe să ardă în scurt timp ca o torţă.

Citeşte şi: Patru tineri cântăreţi de muzică populară, morţi într-un teribil accident | Veneau de la un spectacol

La volan se afla Darius, în vârstă de 18 ani. În dreapta lui, stădea un alt prieten de 19 ani, iar pe bancheta din spate, Aris, un băiat care împlinise vârsta majoratului.

Când au intrat în Ploieşti, şoferul, care avea permis de doar trei luni, a pierdut controlul volanului

"Pompierii au constatat faptul că este vorba de un autoturism care a fost cuprins de flăcări, în urma impactului violent cu un stâlp aflat pe marginea părţii carosabile.

Salvatorii au depus eforturi considerabile pentru stingerea incendiului, însă, din nefericire, doi dintre tinerii aflaţi în vehicul au fost declaraţi decedaţi", a precizat Liviu Pipelea, purtător de cuvânt ISU Prahova.

Citeşte şi: Filmul complet al tragediei din Botoşani, unde o tânără mamă s-a aruncat cu copiii pe geam ca să se răzbune pe soţ

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Erau nişte băieţi atât de cuminţi"

Tânărul care stătea în dreapta şoferului a reuşit să iasă singur din maşină şi a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Darius, şoferul maşinii în care acesta şi un alt prieten şi-au găsit sfârşitul, era golgheter în Liga B la minifotbal. Prietenii şi vecinii sunt şocaţi de vestea cumplită.

"Un băiat excepţional de bun, am rămas blocat  Vă dau cuvântul. Nu îmi mai revin. Erau cei mai buni prieteni. Era un băiat de nota zece. Nişte băieţi aşa de cuminţi", a mărturisit, cu ochii în lacrimi, un vecin.

Citeşte şi: ”Nu încercăm să-l absolvim pe fiul nostru de rigorile legii!” Prima reacție a părinților lui Vlad Pascu, tânărul care a provocat tragedia de la 2 Mai

Cei trei băieţi care se aflau în maşină erau prieteni de multă vreme şi locuiau pe aceeaşi stradă din Ploieşti. Familiile celor doi tineri morţi se pregătesc acum de înmormântare.

×
Subiecte în articol: ISU Prahova ars de viu accident Ploiești
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close