Antena 3 CNN Actualitate Prigojin, sub tratament în Rusia. Un medic german a sosit la Sankt Petersburg 

Prigojin, sub tratament în Rusia. Un medic german a sosit la Sankt Petersburg 

Un medic german din Hamburg, apropiat de liderul Wagner, Evgheni Prigojin, a sosit în Sankt Petersburg. Acest lucru ar putea indica o deteriorare bruscă a sănătăţii liderului mercenarilor Wagner.

Prigojin, sub tratament în Rusia. Un medic german a sosit la Sankt Petersburg 
Sursa foto: Hepta I Mediafax Foto / AP/Prigozhin Press Service
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Iul 2023   •   15:16

Informația despre vizita medicului german la Evgheni Prigojin a fost lansată pe 15 iulie de omul de afaceri ruso-israelian Leonid Nevzlin. 

„Se pare că o lebădă neagră a zburat la bucătarul preferat al lui Putin. De la Hamburg am primit informații că medicul oncolog, care îl observă de mult timp pe Prigojin din cauza unui cancer la stomac, a sosit urgent, chemat la Sankt Petersburg”, a anunțat Nevzlin.

Trebuie menționat că, imediat după rebeliunea militară a grupării Wagner, Nevzlin a avertizat că Prigojin nu va pleca în Belarus, ci va rămâne în Rusia și va continua să-și conducă afacerile. 

Astăzi, la aproape o lună de la acele evenimente, informațiile sale sunt în curs de confirmare. 

Se știe că liderul rebelilor s-a mutat în Rusia, la Sankt Petersburg și Moscova și a avut chiar o întâlnire cu Putin. În ciuda acestui fapt, se pare că liderul rus nu l-a iertat pentru rebeliune. 

Președintele Statelor Unite, Joe Biden, a anunțat recent că soarta lui Prigojin este de neinvidiat și l-a sfătuit să se ferească de otrăvire. 

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close