Antena 3 CNN Actualitate Prima reacție a USR după rezultatele exit-poll la europarlamentare: „E elementul pe care ne construim mai departe viitorul”

Prima reacție a USR după rezultatele exit-poll la europarlamentare: „E elementul pe care ne construim mai departe viitorul”

Prima reacție a USR după rezultatele exit-poll la europarlamentare: „E elementul pe care ne construim mai departe viitorul”
26 Mai 2019   •   21:14

Dan Barna, președintele USR, a făcut declarații după rezultatele exit-poll la alegerile europarlamentare și rezultatele de la Referendum. 

„Oamenii au spus până aici, mai departe nu trebuie să mergem. Acest răspuns, acest Referendum e elementul pe care ne construim mai departe viitorul. Președintele României, partidele din Opoziție se unesc și iată că vedem un referendum care confirmă că justiția trebuie să rămână independentă. Asta arată că România are resurse și trebuie să rămână o țară europeană. Îi felicit pe toți colegii mei și pe toți cetățenii români”. 

Dacian Cioloș, candidat la alegerile europarlamentare din partea USR-PLUS, a spus că „trebuie să rămânem mobilizați cu toții până la numărătoarea finală a voturilor. Ceea ce avem acum pe ecrane nu sunt decât estimări. Vrem să mulțumim tuturor delegațiilor prezente de dimineață în secțiile de vot să rămână active, prezente până la finalizarea numărătorii voturilor și semnării proceselor verbale. Abia atunci vom ști rezultatele finale”. 

 

×
Subiecte în articol: Dan Barna
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close