Antena 3 CNN Actualitate Primar din Vrancea, prins cu 182 km la oră | Cum a fost sancţionat

Primar din Vrancea, prins cu 182 km la oră | Cum a fost sancţionat

Polițiștii de la Rutieră sunt cu ochii pe șoferii vitezomani. În acest weekend au oprit, până acum, zeci de conducători auto care au încălcat legea. Printre ei s-a aflat şi un primar din Vrancea prins cu 182 km/h.

de Claudia Popovici    |    20 Mai 2023   •   19:45

Potrivit unor surse, Merlin Ivancea, primarul localității Slobozia Bradului. Acesta ar fi fost prins de radar cu 182km la ieșire din Șindrilița, unde limita este de 80 km.

Polițiștii ilfoveni au dat astăzi peste 160 de amenzi. Dintre acestea, 91 pentru abateri la regimul de viteză, adică foarte mulți șoferi au depășit limita legală. Pentru acest lucru au fost și amendați, 19 dintre ei au rămas și fără permisele de conducere, iar 65 dintre șoferi au fost amendați pentru alte abateri la regimul de circulație.

Spre exemplu, foloseau telefonul în timp ce se aflau la volan ori pentru că nu purtau centura de siguranță.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, se pare că primarul localității Slobozia Bradului, din județul Vrancea, a fost surprins de radar în timp ce gonea cu 182km/h la ieșirea din localitatea Șindrilița, acolo unde limita era de 80km/h, a depășit, așadar, cu 100km/h motiv pentru care a rămas și fără permisul de conducere timp de 120 de zile și a primit și o amendă de 1.305 lei.

Citeşte şi: Un tânăr de 18 ani, care abia își obținuse permisul de conducere, a fost prins cu 207 km/h pe Autostrada A3

Această acțiune a polițiștilor atât din Ilfov, cât și a polițiștilor de la Brigada Rutieră din Capitală, continuă în acest weekend, tocmai pentru a combate accidentele grave.

Și o noutate la regimul de circulație dacă sunteți surprinși că depășiți limita de viteză cu peste 70 de kilometri la oră, nu numai că rămâneți fără permis timp de trei luni de zile, dar nu veți mai primi nici acel document care vă permite să mai circulați încă 15 zile. Așadar, rămâneți fără permisul de conducere pe loc.

 

×
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close