Antena 3 CNN Actualitate Primarul fugar a recunoscut că a dat foc primăriei cu motorina pentru deszăpezire. Ce făcea în momentul în care era căutat de poliţişti

Primarul fugar a recunoscut că a dat foc primăriei cu motorina pentru deszăpezire. Ce făcea în momentul în care era căutat de poliţişti

S-a risipit misterul incendiului de la primăria din comuna argeşeană Beleţi-Negreşti! Primarul dispărut şi găsit pe malul Argeşului, în şoc hipotermic a recunoscut, în faţa poliţiştilor, că a dat foc primăriei.

Primarul fugar a recunoscut că a dat foc primăriei cu motorina pentru deszăpezire. Ce făcea în momentul în care era căutat de poliţişti
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    17 Dec 2021   •   09:05

Edilul a folosit chiar motorina depozitată pentru deszăpezire.

Marin Mihai a fost reţinut 24 de ore pentru distrugere şi a ajuns deja în arest.

Ce motive de supărare avea primarul şi ce făcea când îi căutau poliţiştii

Primarul spune că era supărat că nu reuşea să-şi facă treaba, pentru că subordonaţii nu îl ascultau.

Când îl căutau poliţiştii, el se ruga pentru iertarea păcatelor. Ar fi trecut pe la Mănăstirea Lainici şi pe la mormântul lui Arsenie Boca.

"Băbatul de 53 de ani din localitatea Beleţi-Negreşti a fost condus la sediul Poliţiei iar în baza unui mandat de aducere pus în executare de către poliţişti, iar la sediul Poliţie, după administrarea probatoriului a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă. În cauză se efectuează cerecetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere prin incendiere si sustragerea sau distrugerea de înscrisuri. În urma audierilor şi a confruntării cu probatoriul, acesta a recunoscut", a declarat Florin Popa, IPJ Argeş.

Primarul din Argeş a fost căutat în toată ţara după ce primăria lui a luat foc

Incendiu a izbucnit, în noaptea de duminică spre luni, la sediul Primăriei Beleţi-Negreşti.

Mai mult, edilul a fugit din spital după ce a fost implicat într-un accident

După ce a fost dat dispărut după ce primăria lui a luat foc, bărbatul a fost implicat într-un accident rutier, iar ulterior a fugit din spital.

Edilul din Beleți Negrești care dispăruse fără urmă a fost găsit, după ce a provocat un accident rutier pe Valea Jiului.

Dar primarul Mihai Marin a ajuns la spital după incident, dar şi de acolo a fugit.

Edilul din Beleți Negrești, căruia i-a ars primăria, cu tot cu arhivă şi actele contabile, pur şi simplu era de negăsit.

Un localnic susţine că l-a anunțat de foc luni dimineața, iar edilul i-a spus că se îmbracă și vine să dea o mână de ajutor. Dar nu a mai ajuns. 

În urmă cu câteva zile, familia l-a dat dispărut, astfel că el s-a aflat pe lista persoanelor dispărute din ţară.

Primarul a provocat şi un accident rutier

Poliţiştii l-au căutat peste tot, iar în cursul nopţii de luni spre marţi, edilul ar fi provocat un accident rutier. Mai exact, el a izbit cu maşina un cap de pod.

De acolo, bărbatul a fost preluat de Ambulanţă, pentru că era rănit, a fost dus la Unitatea de primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului din Târgu Jiu, de unde a plecat fără acordul medicilor.

Incendiu puternic la o primărie din Argeș. Focul ar fi fost pus intenționat

Incendiu puternic luni dimineață la o primărie din Argeș. Șase autospeciale de pompieri au fost trimise la Beleți Negrești, pentru a interveni în cazul unui incendiu ce se manifesta la două clădiri aparținând Primăriei.

Focul ar putea să fi fost pus intenționat, spun anchetatorii. Au ars două clădiri separate, iar pompieri au găsit de jur împrejurul clădirilor o cantitate mare de motorină.

Ajunși la fața locului, pompierii spun că este foarte posibil ca focul să fi fost pus intenționat, mai ales că cele două clădiri care au ars s-au aprins în același timp.

 

×
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close