Antena 3 CNN Actualitate Primele imagini cu suspecții crimei care a îngrozit Capitala. Asasinatul scoate la iveală misterul unei dispariții care s-a petrecut în urmă cu trei ani

Primele imagini cu suspecții crimei care a îngrozit Capitala. Asasinatul scoate la iveală misterul unei dispariții care s-a petrecut în urmă cu trei ani

Cei trei suspecţi în cazul bărbatului de 64 de ani găsit mort miercuri noaptea în locuinţa sa din sectorul 4 au fost reţinuţi, a anunţat vineri Poliţia Capitalei. Doi dintre aceştia, în vârstă de 19 ani, sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi lovire sau alte violenţe, iar cel de-al treilea, de 21 de ani, pentru omor. Cei trei tineri urmează a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Primele imagini cu suspecții crimei care a îngrozit Capitala. Asasinatul scoate la iveală misterul unei dispariții care s-a petrecut în urmă cu trei ani
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
03 Ian 2020   •   09:33

Un bărbat din București, proprietarul unei case din Sectorul 4, a fost ucis în bătaie de foştii săi chiriaşi. Potrivit primelor date din anchetă, totul ar fi plecat de la faptul că foștii chiriași, trei tineri din Bacău care muncesc în Capitală în construcții, nu ar fi plătit banii de cazare. Proprietarul casei le oprise buletinele, așa că în noaptea crimei cei trei tineri s-au întors la locuință pentru a-și recupera actele de identitate.

Bărbatul a fost bătut și, în timpul altercației ar fi căzut pe gresie și s-ar fi lovit puternic la cap.

Citește și: Chiriașii bărbatului ucis s-au întors la locul tragediei - VIDEO

În conflict au fost implicate mai multe persoane, una dintre ele fiind lovită în timp ce încerca să intervină între agresor şi victimă.

Crima scoate la iveală un mister vechi de trei ani

Atât a trecut de când nimeni nu mai știe ce s-a întâmplat cu concubina bărbatului, o profesoară de muzică. Vecinii se tem că femeia a fost la rândul ei victima unui asasinat. La fel ca în celebrul caz Caracal, spun că au simţit de multe ori miros de ars în zonă.

Citește și: Ce spun vecinii despre bărbatul ucis în Capitală: „În fiecare săptămână schimba chiriașii!”

Nimeni nu a anunţat oficial dispariţia femeii la poliţie. În lipsa ei, în casă au apărut mai mulţi chiriaşi. Pentru o cameră plăteau între 150 şi 180 de euro.

 

×
Subiecte în articol: crima sector 4 crimă
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close