Antena 3 CNN Actualitate Chiriașii bărbatului ucis s-au întors la locul tragediei. Criminologul Dan Antonescu: „Conflictul a plecat de la un fost chiriaș”

Chiriașii bărbatului ucis s-au întors la locul tragediei. Criminologul Dan Antonescu: „Conflictul a plecat de la un fost chiriaș”

Chiriașii bărbatului găsit mort în casă, în Sectorul 4 al Capitalei, s-au întors la locul tragediei.

Chiriașii bărbatului ucis s-au întors la locul tragediei. Criminologul Dan Antonescu: „Conflictul a plecat de la un fost chiriaș”
Sursa foto: Foto captura Antena 3
02 Ian 2020   •   13:54

Un bărbat și două femei au sosit la locuința din Sectorul 4 al Capitalei. Bărbatul prezenta urme de lovituri pe față.

Criminologul Dan Antonescu a declarat, la Antena 3, că ucigașul bărbatului a fost identificat de polițiști și este dat în urmărire națională. Totodată, el a arătat că acel chiriaș care avea urme de lovituri pe față a fost martor la tragedie. Mai mult, el ar fi încercat să aplaneze conflictul. 

”Acești oameni au fost audiați la Poliție de azi noapte. Autorul și doi complici sunt dați în urmărire. Acești oameni care au reintrat în curtea respectivă nu au intrat în casa unde s-a comis fapta, ci au o altă cameră unde locuiesc și ei tot cu chirie”, a spus criminologul Dan Antonescu.

”Conflictul a plecat de la un fost chiriaș, persoana a fost identificată, a mai spus criminologul Dan Antonescu.

Bărbatul de 64 de ani a fost găsit mort miercuri noaptea în locuinţa sa din Capitală, cu leziuni în zona capului, cazul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei.

 

×
Subiecte în articol: crima sectorul 4 dan antonescu
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close