Antena 3 CNN Actualitate Principesa Margareta a discutat cu Regele Charles, la recepția de la Palatul Buckingham

Principesa Margareta a discutat cu Regele Charles, la recepția de la Palatul Buckingham

Principesa Margareta și Principele Consort, alături de președintele României, Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, reprezintă România la încoronarea Regelui Charles.

Principesa Margareta a discutat cu Regele Charles, la recepția de la Palatul Buckingham
Sursa foto: Instagram/ familiaregalaaromaniei
de Alexandra Axinia    |    06 Mai 2023   •   10:20

Zi istorică pentru Marea Britanie. Încoronarea Regelui Charles aduce în același loc reprezentanți ai mai multor state.

Printre reprezentanții României se află și Principesa Margareta și Principele Consort, care au luat vineri seară parte la recepția de Stat oferită la Palatul Buckingham de Regele Charles. În fotografiile publicate de Familia Regală a României se observă cum Principesa Margareta discută cu Regele Charles.

Citește și: Încoronarea Regelui Charles al III-lea, eveniment istoric transmis în direct de Antena 3 CNN | Charles va fi uns Rege în spatele unei pânze de aur

"Vineri, 5 mai, Majestatea Sa și Principele Consort au luat parte la recepția de Stat oferită la Palatul Buckingham de către Majestatea Sa Regele Charles. Alături de Familia Regală britanică, la recepție au luat parte Familiile Regale străine, șefi de Stat ai lumii și înalți reprezentanți ai țărilor din Commonwealth", potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Familiei Regale.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Romanian Royal Family (@familiaregalaaromaniei)

De asemenea, la recepție a fost prezent și președintele Klaus Iohannis, alături de soția sa, Carmen.

"Onorat să mă aflu astăzi la Londra, pentru a lua parte la festivitățile prilejuite de încoronarea Majestății Sale Regele Charles al III-lea, un moment istoric și o celebrare a tradițiilor monarhiei britanice", scrie Klaus Iohannis. Mesajul este însoțit de o fotografie în care președintele apare alături de soția sa, Carmen Iohannis.

 

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close