Antena 3 CNN Actualitate Probă "plantată" în cazul avocatei Monica Cioată, aruncată de la geam de iubitul ei

Probă "plantată" în cazul avocatei Monica Cioată, aruncată de la geam de iubitul ei

Răsturnare de situaţie în cazul avocatei Monica Cioată, tânăra însărcinată aruncată de la geamul apartamentului din Iaşi chiar de iubitul ei, avocatul Sebastian Felecanu.

Probă "plantată" în cazul avocatei Monica Cioată, aruncată de la geam de iubitul ei
Sursa foto: Facebook | Monica Cioată
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Ian 2024   •   15:16

O nouă expertiză solicitată în dosar a scos la iveală un secret cunoscut doar de Sebastian Felecanu, iubitul avocatei şi singurul care se afla în apartament în momentul în care Monica Cioată a căzut de la etaj şi a murit. Potrivit unor surse din anchetă, suspectul ar fi folosit un alt pantof al tinerei, găsit în casă, pentru a imprima urme pe pervaz, astfel încât anchetatorii să creadă că tânăra s-a urcat pe pervazul geamului şi apoi a sărit.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi urmări mai multe imagini cu avocata Monica Cioată

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Credem că este foarte posibil ca după ce avocata a fost aruncată de la geam, Felecanu să fi folosit un pantof de-al acesteia pentru a imprima o urmă de talpă în interiorul imobilului pe pervaz, ca şi cum aceasta s-ar fi sinucis. Aceasta din urmă este concluzia rezonabilă pe care o putem trage. Noua expertiză arată că primul expert a fost în totală eroare atunci când s-a exprimat că pe marginea pervazului ar exista urma pantofului cu care a fost găsită la parter Monica Cioată.

Noul expert arată foarte clar că urma de pe geam, ce pretins ar fi fost a Monicăi Cioată, în realitate nu aparţine pantofilor cu care a fost găsită în faţa blocului, ci a unei alte încălţăminte. Pe parcursul audierilor, Felecanu a susţinut în mod constant că Monica Cioată s-ar fi aruncat, iar acesta ar fi încercat să o salveze şi nu a reuşit. Această nouă urmă traseologică îl contrazice total pe Felecanu şi îl aduce mai aproape de o posibilă condamnare pe viaţă", a explicat avocatul Adrian Cuculis.

Ultimele imagini cu avocata din Iaşi, moartă în condiţii suspecte

Ultimele imagini cu Monica Cioată în viaţă surprinse de camerele de supraveghere arată că nu era singură în casă. Iubitul ei nu a ieșit din casă timp de 21 de minute de la momentul în care aceasta a căzut de la balcon.

Monica Cioată, însărcinată la acel moment, şi iubitul ei, Sebastian Felecanu, au fost filmaţi în noaptea tragică. La ora 04.00, cei doi au ajuns acasă, în blocul din Iaşi.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum bărbatul coboară din maşină și se clatină până la intrarea în bloc. Nu este clar din ce motiv.

Cert este că Sebastian Felecanu este lovit de uşa blocului, pe care partenera sa, vizibil nervoasă, o izbește.

Conflictul ar fi continuat și în spatele ușilor închise. Potrivit vecinilor, în seara tragediei, cuplul s-ar fi certat ca la ușa cortului. Mai mult, martorii susţin că au auzit-o pe avocată în timp ce striga "Nu fă asta!", în mod repetat.

Ulterior, femeia cade în gol de la etajul 6 al blocului. Iubitul său nu se grăbeşte să iasă din apartament, aşa că un vecin este cel care zărește trupul care zace pe asfalt.

La fața locului ajunge un echipaj medical, urmat de polițiști. Medicii ieșeni fac eforturi disperate pentru a o resuscita pe avocată. În zadar, însă.

În tot acest timp, avocatul Sebastian Felecanu, nu coboară din apartament. Într-un târziu, cel mai probabil la vederea polițiștilor, decide să-și facă apariția. După 21 de minute din momentul în care Monica a căzut de la etaj.

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close