Antena 3 CNN Actualitate Locale Ultimele imagini cu avocata din Iaşi, moartă în condiţii suspecte. Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist: "Sinuciderea este exclusă"

Ultimele imagini cu avocata din Iaşi, moartă în condiţii suspecte. Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist: "Sinuciderea este exclusă"

Răsturnare de situaţie în dosarul avocatei însarcinate, care a murit în condiţii misterioase. Ultimele imagini cu femeia în viaţă surprinse de camerele de supraveghere arată că nu era singură în casă. Iubitul ei nu a ieșit din casă timp de 21 de minute de la momentul în care aceasta a căzut de la balcon.

Ultimele imagini cu avocata din Iaşi, moartă în condiţii suspecte. Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist: "Sinuciderea este exclusă"
Sursa foto: bzi.ro/Monica Cioată Facebook
de Carmina Pricopie    |    28 Iun 2021   •   16:48

Ora 4 dimineaţa. Avocata Monica Cioată ajunge acasă, alături de iubitul ei.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum bărbatul coboară din maşină și se clatină până la intrarea în bloc. Nu este clar din ce motiv.

Cert este că Sebastian Felecanu este lovit de uşa blocului, pe care partenera sa, vizibil nervoasă, o izbește.

Ultimele cuvinte rostite de avocată după cearta cu soţul ei

Conflictul ar fi continuat și în spatele ușilor închise. Potrivit vecinilor, în seara tragediei, cuplul s-ar fi certat ca la ușa cortului. Mai mult, martorii susţin că au auzit-o pe avocată în timp ce striga "Nu fă asta!", în mod repetat.

Ulterior, femeia cade în gol de la etajul 6 al blocului. Iubitul său nu se grăbeşte să iasă din apartament, aşa că un vecin este cel care zărește trupul care zace pe asfalt.

La fața locului ajunge un echipaj medical, urmat de polițiști. Medicii ieșeni fac eforturi disperate pentru a o resuscita pe avocată. În zadar, însă.

În tot acest timp, avocatul Sebastian Felecanu, nu coboară din apartament. Într-un târziu, cel mai probabil la vederea polițiștilor, decide să-și facă apariția.

Tânăra avocată din Iaşi era însărcinată

Autopsia Monicăi Cioată a scos la iveală faptul că urma să aducă pe lume un copil și că la momentul tragediei nu se afla sub influența băuturii.

Oamenii legii nu exclud ipoteza unei crime.

Monica Cioată absolvise Facultatea de Drept a Universității "Al. I. Cuza", iar din 2019 era membru în Baroul Iaşi.

Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist: "Sinuciderea este exclusă"

Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist, a vorbit, în exclusivitate, la Antena 3, despre cumplita tragedie.

"Aici este ceva în neregulă. Faptul că între ei a fost o ceartă, pe undeva ne duce pe noi cu gândul la faptul că este posibil să nu fie o sinucidere. O femeie care este însărcinată nu face niciodată aşa ceva. (....) După umila mea părere este exclusă sinuciderea. (...) Deocamdată noi îi dăm prezumţia de nevinovăţie ( n.r iubitul avocatei).

×
Subiecte în articol: imagini avocata Iași Monica Cioată
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close