Antena 3 CNN Actualitate Aplicația Hidroelectrica, iHidro, încă întâmpină probleme: ”Vă rugăm să reluați procesul de creare cont după 48 de ore”

Aplicația Hidroelectrica, iHidro, încă întâmpină probleme: ”Vă rugăm să reluați procesul de creare cont după 48 de ore”

Aplicația Hidroelectrica, iHidro, funcționează în continuare cu dificultăți. Reprezentanții companiei au transmis că sunt prea multe solicitări, motiv pentru care email-urile pentru activarea conturilor vin cu greu.

Aplicația Hidroelectrica, iHidro, încă întâmpină probleme: ”Vă rugăm să reluați procesul de creare cont după 48 de ore”
Sursa foto: Getty Images/Hidroelectrica-Facebook
de Roxana Mihăiescu    |    06 Oct 2023   •   15:45

În cursul zilei de vineri, 6 octombrie, pe pagina de Facebook a companiei Hidroelectrica a apărut următorul anunț.

“Vă informăm că în urma numărului mare de solicitări privind crearea conturilor iHidro, există posibilitatea ca procesul de transmitere a emailurilor de activare cont să înregistreze întârzieri. De asemenea, recomandăm verificarea folderului spam al căsuței de email.

În cazul în care nu ați primit email de activare a contului pentru aplicația iHidro, vă rugăm să reluați procesul de creare cont după 48 de ore de la prima încercare. E-mailul de activare se transmite pe adresa de email utilizată pentru contractul de furnizare, acesta direcționându-vă către canalul oficial al aplicației sau portalul oficial http://ihidro.ro”, au transmis reprezentanții Hidroelectrica. 

Luni, 2 octombrie, Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie din România, a lansat aplicația de mobil pentru cei aproape 600.000 de clienți ai săi. La scurt timp, aplicația a fost suspendată din cauza unor probleme pe care le-au întâmpinat clienții. 

Citeşte şiHidroelectrica a lansat aplicaţia pentru facturare şi transmitere index. Locul de unde poate fi descărcată

“După primirea unui număr mare de solicitări de activare a conturilor iHidro, colegii noștri de la departamentul IT au identificat o eroare privind activarea acestora și, împreună cu aceștia, am decis suspendarea temporară a aplicației până la remedierea erorii identificate.

În prezent depunem eforturi pentru a redeschide aplicația într-un timp cât mai scurt, astfel încât dumneavoastră să beneficiați în totalitate de funcționalitățile oferite”, au transmis reprezentanții Hidroelectrica, în urmă cu câteva zile. 

iHidro, îi ajută pe clienţii companiei, printre altele, să-şi plătească facturile mai rapid, dar şi să vadă istoricul facturilor, să consulte soldul sau să transmită indexul lunar.

Aplicația poate fi descărcată de la următoarele adrese.

AppStore: https://apps.apple.com/ro/app/ihidro/id6446598024
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sew.hidroelectrica 

×
Parteneri
Dr. Voichiţa Lăzureanu dezvăluie alimentele care ne pot trimite la spital de sărbători
x close